ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Ισοφάρισε η Κίμκι

Η Κίμκι νίκησε με 75-77 την ΤΣΣΚΑ με επική ανατροπή στην τέταρτη περίοδο και έκανε το 2-2 στη σειρά για τα ημιτελικά της VTB League. Μοιραίος στάθηκε ο Σόνι Ουίμς για τους γηπεδούχους.

Η Κίμκι κάνοντας επιμέρους σκορ 11-25 στην τέταρτη περίοδο, κατάφερε και γύρισε το 64-52, απότέλεσμα με το οποίο είχε τελείωσε η τρίτη περίοδος.

Η ΤΣΣΚΑ είχε τον έλεγχο στα πρώτα 30 λεπτά

του παιχνιδιού, αλλά η τελευταία περίοδος της στέρησε τη πρόκριση, από σήμερα (29/5), στον τελικό της VTB League. Μοιραίος ήταν ο Σόνι Ουίμς όπου με τρίποντο έκανε το 75-75 αστόχησε όμως σε δυο βολές 20 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και στη συνέχεια της φάσης, ο Πλάνινιτς ευστόχησε για τη Χίμκι σε σουτ δύο πόντων, με ένα δευτερόλεπτο να απομένει για τη λήξη του αγώνα. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έπαιξε κάτι περισσότερο από 14 λεπτά και είχε 2 ασίστ.

Ο Ζόραν Πλάνινιτς ήταν ο πολυτιμότερος για τους νικητές, αφού εκτός από το νικητήριο σουτ, σημείωσε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Για τους γηπεδούχος ο Αντρέι Βοροντσέβιτς σκόραρε 12 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα