ΒΟΡΡΑΣ | Η παρουσίαση του ΑΓΣΙ

Την περασμένη Τετάρτη (24/10) πραγματοποιήθηκε στο στο Ξενοδοχείο OLYMPIC η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του ΑΓΣ Ιωαννίνων ενώ παρουσιάστηκαν επίσης και χορηγοί της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης κ. Χρήστος Γεωργίου, στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στους στόχους και στα οράματα της προσπάθειας αυτής:

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας εδώ σήμερα, καθώς και να σας ζητήσω να μας βοηθήσετε

κάνοντας γνωστό στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης τι ακριβώς γίνεται στην ομάδα μας την ομάδα που έχει βγάλει αθλητές με παρουσίες στην Εθνική ομάδα, αθλητές που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα Ευρώπης, στην ομάδα που έχει τα 5 τελευταία χρόνια 5 συνεχόμενες παρουσίες στα τελικά των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, και πολλά άλλα για τα οποία θα χρειαζόμασταν ώρες για να τα παρουσιάσουμε.

Ο ΑΓΣΙ βρίσκεται σε νέα πορεία. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης η οποία προήλθε από την συγχώνευση των 2 πιο ιστορικών σωματείων της πόλης μας αποτελείται από νέους επαγγελματίες και ανθρώπους της αγοράς, οι οποίοι είναι γνώστες του αντικειμένου της καλαθοσφαίρισης και διακατέχονται από νέες ιδέες και διαφορετική φιλοσοφία. Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν εκτός από μένα είναι οι Μάστακας Γεώργιος, Βήχας Δήμος, Μάντζιος Γιάννης, Βαντόλας Θόδωρας, Μπάθας Μιχάλης, Σούλτης Σάκης και Λισγάρας Θωμάς, ενώ Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου και ψυχή της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Παππάς.

Οι κύριοι στόχοι και το όραμα μας συνοψίζονται στα ακόλουθα:

Να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, οι οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και η οποία θα αποτελείται μόνο από δικά μας παιδιά – παιδιά της πόλης μας, όπως συμβαίνει και στην φετινή ομάδα – και θα επιδιώξει τα επόμενα χρόνια την άνοδό της σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Πέραν της αθλητικής προσφοράς στοχεύουμε να προσφέρουμε και κοινωνικό έργο, με μια σειρά από συνέργειες και συνεργασίες για τις οποίες θα ενημερωθείτε στην συνέχεια από τα μέλη του συλλόγου. Θέλουμε να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση προς τη νεολαία για ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής, βασισμένο στην άθληση και την μόρφωση. Για μας παίζει τον ίδιο σπουδαίο ρόλο και πρέπει να δοθεί η ανάλογη σημασία για τα παιδιά μας και ο τομέας της εκπαίδευσης, άλλωστε οι αθλητές του συλλόγου διακρίνονται το ίδιο για τις επιδόσεις τους στο σχολείο και για το οποίο είμαστε υπερήφανοι .

Να συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου (άλλωστε ο ΑΓΣΙ είναι μόνιμος πρωταθλητής στα τμήματα υποδομής) με κύριους στόχους την εκμάθηση του αθλήματος στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθε», καθώς επίσης να δημιουργήσουμε μια σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη διαδικασία ανάδειξης και ανάπτυξης αθλητών με όραμα και μεθοδικότητα, για να αξιοποιείται ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών με χρήσιμες δραστηριότητες και βιωματικές εμπειρίες. Διατηρούμε τμήματα εκμάθησης για παιδιά από 5 ετών έως και 16 ετών.

Τέλος να δημιουργήσουμε μα

Keywords
Τυχαία Θέματα