Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τσακίρης: "Νίκες μέχρι το τέλος"

Ο Διαγόρας δίνει το τελευταίο έκτος έδρας παιχνίδι του την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο την Νήαρ Ηστ, με τον προπονητή των Ροδιτών, Γιάννη Τσακίρη να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει να έχει νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Τσακίρης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάνου Παναγιωταράκου, αλλά δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα αφού στην Αθήνα υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει και ο Γιάννης Σκορδάλης. Ο προπονητής των Ροδιτών δήλωσε για το παιχνίδι απέναντι στην Νηαρ Ηστ:

"Πρόκειται για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού ο στόχος είναι να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η Νήαρ Ηστ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με τον Αίαντα Ευόσμου και τον Ηρακλή. Έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία. Ο Κουπίδης είναι το βαρόμετρο των αντιπάλων μας, αφού μπορεί να σε ‘’σκοτώσει’’ με το σουτ και την εμπειρία του. Δεν είναι όμως μόνος του… Η Νήαρ Ηστ έχει παιδιά με ταλέντο όπως οι Εμμανουηλίδης, Παππάς, Ψαρόπουλος και Καραμπάς.

Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και να τερματίσουμε στην έκτη θέση. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Πηγή: www.12soccer.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα