Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πανερυθραϊκός: "Θωράκισε" τη ρακέτα με Ντιφαντή!

Ακάθεκτος συνεχίζει την επάνδρωση του ρόστερ ο Πανερυθραϊκός, καθώς έκανε δικό του και τον πολύπειρο Κώστα Ντιφαντή προσθέτοντας τεράστια δύναμη στη γραμμή των ψηλών και συνέχισε έτσι με εντυπωσιακό τρόπο τη μεταγραφική του ενίσχυση!

Ο Δημήτρης Χουχουλής έπειτα από το απαραίτητο... "κοσκίνισμα" της αγοράς, κατέληξε στον 31χρονο σέντερ (2.02μ.), θεωρώντας ότι θα είναι το ιδανικό... alter ego του Στέφανου Σολωμού, αφού βάσει των αγωνιστικών στοιχείων τους ο

ένας θα συμπληρώνει τον άλλον.

Ετσι, τεχνική ηγεσία και διοικούσα επιτροπή κινήθηκαν αστραπιαία και με... συνοπτικές διαδικασίες απέσπασαν το πολυπόθητο "ναι" του "μπαρουτοκαπνισμένου" Ντιφαντή. Με τη σημαντική αυτή προσθήκη "θωράκισαν" τη ρακέτα της ομάδας τους (σ.σ. αναμένεται η απόκτηση ενός ακόμη πάουερ φόργουορντ), μιας και πρόκειται για παίκτη-"μαχητή" που κάνει μπόλικη "βρώμικη" δουλειά κάνοντας τη ζωή των συμπαικτών του... ευκολότερη!

Ο Ντιφαντής αποκτήθηκε από τον Φιλαθλητικό (σ.σ. φέτος είχε δοθεί δανεικός στον Μανδραϊκό κατακτώντας το κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ) με τον οποίο πανηγύρισε τρεις ανόδους (από Α' ΕΣΚΑ έφτασε μέχρι την Α2) συμβάλλοντας τα μέγιστα στις εξαιρετικές πορείες της ομάδας του Ζωγράφου, ενώ πριν είχε αγωνιστεί στον Ατταλο Νέας Φιλαδελφείας (Γ' Εθνική) και Αχαρνίς (σ.σ. απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα του).

Keywords
Αναζητήσεις
ντιφαντη
Τυχαία Θέματα