Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πανερυθραϊκός: Συνεχίζει με Χουχουλή!

Πρωταρχικό μέλημα της (επαν)εκλεγείσας διοικούσας επιτροπής του Πανερυθραϊκού ήταν προφανέστατα η παραμονή του "αρχιτέκτονα" της ομάδας Δημήτρη Χουχουλή και η συνέχιση του σπουδαίου έργου του. Οπερ και εγένετο, αφού ο πολύπειρος κόουτς και οι ιθύνοντες του τμήματος μπάσκετ έδωσαν τα χέρια και οριστικοποίησαν -όπως αναμενόταν- την συμπόρευσή τους για ακόμη ένα χρόνο!

Εξάλλου, τον κόουτς Χουχουλή συνδέουν ισχυρότατοι δεσμοί με τον Πανερυθραϊκό αφού πρόκειται -δίχως αμφιβολία-

για τον αναμορφωτή της ομάδας των βορείων προαστίων, την οποία ανέλαβε από την Γ' ΕΣΚΑ και την οδήγησε μέχρι την Α2, ενώ την τελευταία δεκαετία την διατηρεί μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης τη τάξει κατηγορίας!

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του πολύπειρου τεχνικού στο "τιμόνι" του Πανερυθραϊκού, μπαίνει το... νερό στο αυλάκι όσον αφορά και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και στο "καυτό" μέτωπο των ανανεώσεων...

Ο Δημήτρης Χουχουλής, μετά την -αναμενόμενη- εξέλιξη της συνέχισης του σπουδαίου έργου του στον Πανερυθραϊκό, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μέσω του superbasket.gr: "Μετά την επανεκλογή της συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων (σ.σ. Γριβέας, Κατσιώτης, Χατζόπουλος και με τον Μανωλόπουλο να συνεχίσει να προσφέρει και να στηρίζει) που όλα ετούτα τα χρόνια έχουμε καταθέσει την ψυχή μας και τον κόπο μας δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και να μην παραμείνω στην τεχνική ηγεσία του Πανερυθραϊκού, παρότι είχα στα χέρια μου κάποιες δελεαστικές προτάσεις από άλλες ομάδες... Τα δύο αυτά συστατικά (σ.σ. ψυχή και κόπος) όπου αμφότεροι καταθέσαμε για το καλό της Ερυθραίας αναπόφευκτα δημιούργησαν άρρηκτους δεσμούς μεταξύ μας, δεσμοί οι οποίοι δοκιμάστηκαν και σε όμορφες αλλά και σε δύσκολές στιγμές μέσα στο χρόνο και έγιναν ακόμη πιο δυνατοί. Γεγονός που αποδεικνύει και η παρουσία της ομάδας την τελευταία δεκαετία σε Εθνικό επίπεδο (σ.σ. 4 σεζόν στην Α2, 3 σεζόν στην Β' Εθνική, 3 σεζόν στην Γ' Εθνική) και στηριζόμενοι πάνω σε αυτά τα δεδομένα θα ήταν πολύ δύσκολο να μην συνεχίσω με αυτούς τους ανθρώπους. Η προσεχής χρονιά προμηνύεται ακόμη δυσκολότερη, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημαόπως προβλέπεται να γίνει... Εμείς, όπως και να 'χει, θα συνεχίσουμε πάνω στο ίδιο σκεπτικό, δηλαδή τη διατήρηση της ομάδας-παρέας που να αντανακλά υγεία εντός και εκτός γηπέδου, ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε αλλά και να το ευχαριστιούνται και εκείνοι που θα το βλέπουν, να έχουμε... "υγιή" αποδυτήρια και να συνεχίσουμε την ανάδειξη νέων παιδιών -όπως κάναμε φέτος- σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους αθλητές. Εύχομαι να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!".

Keywords
Τυχαία Θέματα