Β' ΕΘΝΙΚΗ | Νίκη με Α.Ο. Αγρινίου, συμφωνία με Μαρίνο

Η άμεση επάνοδος στην Α2 αποτελεί πρώτη προτεραιότητα των ανθρώπων της Δόξας Λευκάδας, που ενισχύθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι και αποτελούν το μεγάλο φαβορί στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη είχε σήμερα την ευκαιρία να δώσει ένα δυνατό φιλικό ματς κόντρα στον Α.Ο. Αγρινίου, επικρατώντας 75-67, με τον έμπειρο προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες του.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Βαγγέλης Σκλάβος και Δημήτρης Καραδολάμης, με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο να μην αγωνίζεται. Για το συγκρότημα

του Γιάννη Διαμαντάκου ξεχώρισαν κατά κύριο λόγο οι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Σαμουρέλης και Θοδωρής Τεπετίδης...

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως οι Λευκαδίτες ενίσχυσαν σε σημαντικό βαθμό την περιφερειακή τους γραμμή, δίνοντας τα χέρια με τον νεαρό γκαρντ Χρήστο Μαρίνο, που διαθέτει αξιόλογο μακρινό σουτ!

Ο 23χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με την φανέλα του Παγκρατίου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία με το Περιστέρι και το Αιγάλεω. Πρόπερσι, είχε φορέσει την φανέλα του "Σίτι" και στη Β' Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα