Β' ΕΘΝΙΚΗ | Ιωνικός: Τέρμα οι διακοπές

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Νίκου Καραγιάννη που μετά από διακοπές ενός μήνα μετά τις μεταβατικές καλοκαιρινές προπονήσεις, επανέρχονται και πάλι στη δράση.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, στις 17.00 στο κλειστό του Πλάτωνα, θα λάβει χώρα η πρώτη συνάντηση 'γνωριμίας'. Αναμένεται μάλιστα να παρευρεθούν και αρκετοί φίλοι του Ιωνικού για να συναντήσουν και εμψυχώσουν το ξεκίνημα για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό

γυμναστήριο του Πλάτωνα, ως προς το καθαρά μπασκετικό κομμάτι αλλά και στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του σταδίου της Νεάπολης.

Ο Νίκος Καραγιάννης και ο βοηθός του Κώστας Καλογερόπουλος θα έχουν στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας, τόσο τους ήδη υπάρχοντες από πέρσι όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τέλος, ως προς την ενίσχυση της ομάδας, και με δεδομένο ότι το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γίνεται προσπάθεια για μερικές ακόμα ουσιαστικές «πινελιές» που θα ενδυναμώσουν και θα καταστήσουν την ομάδα ανταγωνιστική και φέτος όπως και κάθε περίοδο, τα τελευταία χρόνια. Καταβάλλονται μάλιστα προσπάθειες ώστε να υπάρχουν θετικές εξελίξεις πριν την πρώτη συνάντηση, ώστε η Ομάδα να είναι όσο τον δυνατόν πιο έτοιμη από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα