Β' ΕΘΝΙΚΗ | Η απάντηση του Περιστερίου

Το Περιστέρι νίκησε τον Αετό, ωστόσο το χρονόμετρο κόλλησε στο ξεκίνημα της τελευταίας επίθεσης, με τον ΓΣΠ να απαντάει μέσω ανακοίνωσης στα όσα γράφτηκαν μετά το φινάλε του αγώνα...

Η ανακοίνωση:

Η έκδοση ανακοινώσεων δεν ήταν και ούτε πρόκειται να γίνει συνήθεια για τον ΓΣ Περιστερίου.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή και έπειτα από ορισμένα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΓΑΣ Αετό,

εκεί όπου η ομάδα μας πήρε μια ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη, μας υποχρεώνουν να απαντήσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Πράγματι, το χρονόμετρο των 24ων δευτερολέπτων κόλλησε στο ξεκίνημα της τελευταίας επίθεσης του ΓΣ Περιστερίου, όπου είχαμε το προβάδισμα με 70-68. Ο Νίκος Βούλγαρης κρατούσε τη μπάλα στα χέρια του και από τη στιγμή που η απόφαση του αντίπαλου πάγκου ήταν να μην γίνει φάουλ περίμενε να σουτάρει με τη λήξη του χρόνου. Εννοείται πως αν το 24άρι δεν είχε κολλήσει στην αρχή θα εκδήλωνε επίθεση νωρίτερα και ενδεχομένως με διαφορετικό τρόπο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα κρατούσε τη μπάλα για 28 δευτερόλεπτα, κάτι που μπορεί να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής με το μπάσκετ.

Εξάλλου, όταν μια ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ με δύο πόντους διαφορά 31’’ προ της λήξης, επιλέγει να μην κάνει φάουλ και δέχεται τρίποντο, έχει χάσει το παιχνίδι είτε μένουν 8’’ είτε μένουν 3,5’’, αφού δεν προλαβαίνει να καλύψει διαφορά πέντε πόντων!

Η ευθύνη για το χρονόμετρο δεν βαρύνει τον ΓΣ Περιστερίου, ούτε τον ευνόησε! Το αντίθετο! Το καλύτερο που είχαν να κάνουν γραμματεία και διαιτητές, εφόσον είχαν αντιληφθεί εξ' αρχής το πρόβλημα, ήταν να διακόψουν έγκαιρα το ματς προκειμένου αυτό να αποκατασταθεί και ο ΓΣ Περιστερίου να πάρει τη νίκη δίχως το συμπαθές σωματείο του ΓΑΣ Αετού να έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει τη ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη μας. Αλλά προφανώς δεν το είχαν αντιληφθεί. Ούτε εκείνοι, ούτε οι άνθρωποι των δύο ομάδων.

Η διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου πιστεύει ακράδαντα πως τα αρμόδια όργανα δεν θα επηρεαστούν από τις... περίεργες κραυγές ορισμένων που ζητούν την επανάληψη του αγώνα και θα σεβαστούν τον ιδρώτα των παικτών μας, που πήραν μια ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη εντός του παρκέ (συγγνώμη που επαναλαμβανόμαστε, αλλά η νίκη μας ήταν ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ)!

ΓΣ Περιστερίου

Keywords
Τυχαία Θέματα