Β' ΕΘΝΙΚΗ | Διάψευση δημοσιευμάτων για Γεώργαρο

Η Χαλκίδα με ανακοίνωση που εξέδωσε διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζίμη Γεώργαρο να έχει πάρει προκαταβολή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και τόνισαν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν προσβολή για τον ίδιο τον αθλητή αλλά και την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Τοπική εφημερίδα του νομού μας προέβει σε ένα δημοσίευμα για τον αθλητή Τζίμη Γεώργαρο που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας του Γυμναστικού.


Με αυτό το μήνυμα θα θέλαμε

- οι άνθρωποι που την προηγούμενη περίοδο συνεργάστηκαν με αυτόν τον άνθρωπο και αθλητή Τζίμη Γεώργαρο - να διαψεύσουμε κατηγορηματικά οτι ο Γεώργαρος έχει πάρει την οποιαδήποτε προκαταβολή για την επόμενη περίοδο. Επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα με καμία επιταγή, παρά μόνο συμφωνία για την είσπραξη των περσινών δεδουλευμένων του αθλητή. Η παρουσία του στην ομάδα και μόνο ήταν τιμή για την πόλη και το τοπικό μπάσκετ και με κανένα τρόπο ο συγκεκριμένος αθλητής δεν θα έκανε μια κίνηση που θα προσέβαλε τον εαυτό του και τους ανθρώπους που συνεργάστηκε την περασμένη χρονιά. Αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία φέτος με τον συγκεκριμένο αθλητή, θα είναι καθαρά και μόνο για προσωπικούς λόγους, που θα τον κρατήσουν στην Αθήνα.


Έχουμε την πεποίθηση ότι οι δημοσιογράφοι που γράφουν και ασχολούνται με την ομάδα μας και τους αθλητές της, προσπαθούν να κάνουν όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά τους. Τους ζητάμε λοιπόν να επιβεβαιώνουν τις όποιες πληροφορίες τους δίνουν οι συνεργάτες τους, καθώς βρισκόμαστε συνεχώς στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Θέλουμε ότι γράφουν ναα είναι έγκυρο και αληθινό και αυτό θα γίνετε μόνο αν έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας μας και μόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα