Β' ΕΘΝΙΚΗ | "Μπαμ" Αίαντα με Ηλιάδη!

Τη μετακίνηση του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι της Β' Εθνικής πραγματοποίησε ο Αίαντας Ευόσμου, που συμφώνησε με τον μέχρι πρότινος "μπόμπερ" του Ερμή Λαγκαδά, Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος επιστρέφει στην πρώτη του ομάδα έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια!

Ο Ερμής περίμενε την απάντηση του πολύπειρου Θεσσαλονικιού γκαρντ στην πρόταση παραμονής που του είχε καταθέσει, τα μαντάτα ωστόσο δεν ήταν καλά για την ομάδα του Λαγκαδά, μιας και ο Ηλιάδης

την απέρριψε.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, ήταν λογικό να εμφανιστούν ουκ ολίγοι "μνηστήρες" προκειμένου να κάνουν δικό τους έναν παίκτη της αξίας του Ηλιάδη. Παρ' όλα αυτά, ο 33χρονος "μπόμπερ" αποφάσισε να αφήσει και την Α2 και να πει το "ναι" στην ομάδα που έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα, τον Αίαντα Ευόσμου!

Ετσι, η ομάδα του Ευόσμου προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη που μπορεί με μεγάλη άνεση να κάνει τη διαφορά και την ανεβάζει επίπεδο εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Σάββας Ηλιάδης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αίαντα και μετέπειτα προβιβάστηκε στο ανδρικό τμήμα, όπου και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Α2, το 2001.

Keywords
Τυχαία Θέματα