Β' ΕΘΝΙΚΗ | Ανανεώσεις και μεταγραφές... μέλλοντος ο Φίλιππος

Πέραν της απόκτησης του Σάββα Χρυσόπουλου, ο Φίλιππος Βέροιας προχώρησε και σε ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις παίκτες, διατηρώντας μεγάλο κομμάτι του κορμού του, ενώ πραγματοποίησε και μεταγραφές... μέλλοντος με την προσθήκη νεαρών και ταλαντούχων παιδιών.

Οι ανακοινώσεις του Φίλιππου Βέροιας αναφέρουν:

Ανανέωσαν Κοθράς, Τριχόπουλος, Παπαπέτρου, Κασαμπαλής

Φίλιππος Βέροιας - Τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ομάδας κο Γιώργο Τραπεζανλίδη ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για ένα χρόνο οι : Κοθράς

Ευθύμιος, Τριχόπουλος Γιώργος, Παπαπέτρου Γιάννης και Κασαμπαλής Τάσος".

Ο Νίκος Τσιόγκας στον Φίλιππο Βέροιας

Φίλιππος Βέροιας συνεχίζοντας τις μεταγραφικές του κινήσεις ανακοινώνει την απόκτηση του 15χρονου διεθνή Νίκου Τσιόγκα με τη μορφή «δανεισμού» από την ομάδα του ΠΑΟΚ για ένα έτος. Ο Νίκος Τσιόγκας είναι γεννημένος το 1996 έχει ύψος 1.97, παίζει στην θέση 2 ενώ συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων 2012 με την Εθνική ομάδα παίδων, που διεξάγεται στη ΛΕΤΟΝΙΑ από 19 - 29/7/2012".

Επένδυση στο μέλλον

"Δυο νεαρούς παίχτες ηλικίας 16 χρονών πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Φίλιππος Βέροιας. Πρόκειται για τους Χρήστο Αλεξανδρόπουλο με ύψος 1,97μ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και τον Γιώργο Στάχοβιτς με ύψος 1,97μ που προέρχεται από τον Σκυδραϊκό.

Επίσης, η Διοίκηση του Φιλίππου σε συνεργασία με το προπονητικό team της ομάδας θα ενσωματώσουν στην ομάδα τους Μοτσιόπουλο Γιώργο, Χρήστου Κώστα και Φύκατα Νίκο, οι οποίοι προέρχονται από τις Ακαδημίες του Φιλίππου και πέρσι ήταν φιναλίστ με την παιδική ομάδα του Φιλίππου στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τους δίνεται έτσι η ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους στο παρκέ και να αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες ακολουθώντας το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα