Β ΕΣΚΑ | ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας: Συνεχίζει στο "τιμόνι" ο Θεολογίτης, υλοποιείται ο σχεδιασμός

Η φετινή σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη για την Νέα Ιωνία η οποία έφτασε μέχρι και τα πλέι οφ στον 2ο όμιλο της Β' ΕΣΚΑ κάνοντας την έκπληξη και έτσι η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον "αρχιτέκτονα" της ομάδας Γιάννη Θεολογίτη για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η δουλειά που έχει να επιδείξει ο κόουτς Θεολογίτη στην ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας είναι -δίχως αμφιβολία- αξιοπρόσεκτη και οι ιθύνοντες

δεν επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον προπονητή τους.

Μετά και την οριστικοποίηση της παραμονής του έμπειρου κόουτς -που σημειωτεόν είναι και επικεφαλής των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής της ΚΑΠ με σπουδαία αποτελέσματα- ξεκίνησε ο σχεδιασμός εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Ηδη η Νέα Ιωνία προχώρησε στις δύο πρώτες προσθήκες και οι δύο ως δανεικοί. Ο πρώτος είναι ο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ Στάθης Δρακάς που φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην Α' Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ με τη φανέλα της ΚΑΠ και ο δεύτερος είναι ο φόργουορντ Γιώργος Καημενάκης ο οποίος πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις ως back up του "μπαρουτοκαπνισμένου" Νίκου Κρίτσαλου στον Τρίτωνα.

Πέραν των προσθηκών, η Νέα Ιωνία διατήρησε στο ρόστερ της και δύο βασικότατα "γρανάζια" της μηχανής της, τον Γιώργο Καλασούντα (φόργουορντ) και τον Κώστα Ιγγλέζο (πόιντ γκαρντ). Αμφότεροι οι δύο παίκτες πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν και θα αποτελέσουν υπερπολύτιμες μονάδες και τη νέα χρονιά.

Συν τοις άλλοις, στην ομάδα επέστρεψε και ο Δημήτρης Μαντέλος ο οποίος εξέτισε τη στρατιωτική του θητεία, ενώ στην ανδρική ομάδα "προβιβάστηκαν" ήδη τέσσερις παίκτες από τους Εφήβους.

Επόμενη κίνηση αναμένεται να είναι η απόκτηση βασικού σέντερ, με τον κόουτς Θεολογίτη να έχει καταλήξει σε ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και να αναζητά την καταλληλότερη.

Οι κινήσεις και το "χτίσιμο" της Νέας Ιωνίας αποδεικνύουν ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η ίδια -επιτυχημένη- φιλοσοφία που προωθεί νέα ταλαντούχα παιδιά με σωστή και "υγιή" νοοτροπία...

Keywords
Τυχαία Θέματα