Τζήμας: "Έχουμε τα φόντα να ανέβουμε στην Α2"

Ο Αίολος Τρικάλων πέρασε και από το Αιγάλεω και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με τον Γιάννη Τζήμα να δηλώνει πως η ομάδα του αν συνεχίσει έτσι, θα είναι αυτή που θα ανέβει στην Α2.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας των Τρικάλων, μίλησε στο superbasket.gr και τόνισε πως το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, ανεξαρτήτως διαφοράς.

Ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι ή δυσκολευτήκατε περισσότερο απ' όσο ίσως θα περιμένατε απέναντι στο Αιγάλεω;

"Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια

σ ΄ αυτήν την κατηγορία ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας, με μια τέτοια ομάδα. Εμείς σήμερα είχαμε δυο απουσίες , τον Λεπενιώτη και τον Κίτσο, δυο παιδιά τα οποία δεν θέλαμε να ρισκάρουμε γιατί έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας τραυματίες και ο Κακλαμάνος ήταν απών όλη τη εβδομάδα από τις προπονήσεις λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για μας και το μόνο που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε. Το Αιγάλεω είναι μια σοβαρή ομάδα, ο Δημήτρης Καρβέλας δουλεύει με νέα παιδιά με ταλέντο, προσπάθησαν, πίεσαν αλλά η ποιότητα της δικής μας ομάδας ήταν μεγαλύτερη. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε ανεξαρτήτως διαφοράς. Είμαστε στην πρώτη θέση, αν συνεχίσουμε με την ιδία σοβαρότητα και τον ίδιο ρυθμό έχουμε τα φόντα να είμαστε εμείς εκείνοι που θα ανέβουν στην Α2".

Η προετοιμασία ήταν μετ' εμποδίων αλλά πήρατε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια. Ποιο θεωρείτε ότι ήταν το σημείο που έκρινε το ματς;

"Προβλήματα υπάρχουν και φάνηκαν μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν εντυπωσιακοί κάτω από τα καλάθια, κυρίως με τον Χαρισμίδη, παίξαμε πολύ με τους ψηλούς, βάλαμε τα κρίσιμα καλάθια, ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δικαία το Αιγάλεω, το οποίο αξίζει συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνει στα νέα παιδιά και για την εικόνα που παρουσίασε σήμερα".

Επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή εντός έδρας. Τι να περιμένουμε από σας;

"Στο επόμενο παιχνίδι περιμένω σίγουρα ο κόσμος να είναι παρών, ώστε να βοηθήσει την ομάδα που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί καθώς ο Ηρακλής είναι μεγάλο σωματείο και να πάρουμε μια ακόμα νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα