ΤΣΣΚΑ Μ. | "Πρώτη" με απουσίες για την ΤΣΣΚΑ

Ευδιάθετοι επέστρεψαν μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα παρκέ οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ, καθώς την Τρίτη (28/08) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Μόσχας.


Ο Ετόρε Μεσίνα και οι παίκτες του είχαν το πρώτο ραντεβού της σεζόν, από το οποίο απουσίαζαν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας αλλά και οι Μίλος Τεόντοσιτς, Νέναντ Κρστιτς και Ζόραν Ερτσεγκ που θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα μετά τις 16 Σεπτεμβρίου. Η "πρώτη" προπόνηση των Μοσχοβιτών περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των παικτών. "Στην πραγματικότητα την τακτική μας θα αρχίσουμε να την δουλεύουμε από την επόμενη Τρίτη που θα ενσωματωθούν οι παίκτες της Εθνικής Ρωσίας. Είναι λίγο περίεργο να περιοριζόμαστε σε λίγα πράγματα αλλά σ' αυτήν την φάση δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είναι ωραίο που οι παίκτες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έδωσαν σημασία στην προπόνησή τους αλλά πάντα θέλω περισσότερα", ήταν τα όσα δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Keywords
Τυχαία Θέματα