ΤΣΣΚΑ Μ. | Μεσίνα: "Σε πολύ υψηλό επίπεδο η Ζαλγκίρις"

Η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Ζαλγκίρις για την 4η αγωνιστική του Τοπ-16 και ο Ετόρε Μεσίνα επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός προπονητής, που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Κάουνας τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Σόνι Ουίμς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

"Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει παίξει το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ κατά την διάρκεια της σεζόν και επίσης χρησιμοποιεί την ενέργεια από τον κόσμο της στα εντός έδρας της παιχνίδια.

Θα χρειαστεί να περάσουμε τη μπάλα κόντρα στην επιθετική άμυνα τους και θα πρέπει να αμυνθούμε στα δικά τους πικ εν ρολ. Ευτυχώς, θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε ορισμένους από τους παίκτες έχουν ξεπεράσει πρόσφατα τους τραυματισμούς τους".

Από την πλευρά του, ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ πρόσθεσε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε στο Κάουνας για τη VTB League και τώρα μετά από δύο εβδομάδες τους αντιμετωπίζουμε και πάλι. Είδα το ματς που έκαναν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ καλοί στην άμυνα, βρισκόντουσαν κοντά και είχα ευκαιρία να νικήσουν. Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό απέναντι σε εμάς θέλουν οπωσδήποτε να νικήσουν. Δεν ξέρω εάν ο Σόνι Ουίμς θα είναι σε θέση να παίξει, όμως εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Επειδή, είμαστε η ΤΣΣΚΑ και γιατί θέλουμε να κερδίζουμε όποτε πατάμε στο παρκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα