ΤΣΣΚΑ Μ. | Ανακοίνωσε Χάινς…

Ο Κάιλ Χαίνς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε πως ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.


Η συμφωνία της «ομάδας τους στρατού» με τον Χάινς, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ, θα επισημοποιηθεί μόλις ο παίκτης περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ η παρουσίασή του θα γίνει στις 13 Ιουλίου.

Ο Αντρέι Βαρούτιν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση

του Κάιλ Χάινς. «Με την απόκτηση του Χάινς θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής κι ένας γεννημένος νικητής, που πήρε τίτλους σχεδόν όπου κι αν έπαιξε. Αν και κοντύτεροςαπό τους αντιπάλους στη θέση του, έχει το πλεονέκτημα χάρη στην απίστευτη ενέργειά του, την κινητικότητά του, την καλή του άμυνα και την εξαιρετική του δουλειά στο ζωγραφιστό», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα προσφέρει στο προπονητικό μας τιμ περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και την τακτική. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία πενταετία και το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να εξελίσσεται. Ελπίζουμε οι επιτυχίες του να συνεχιστούν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Με την προσθήκη του σίγουρα η γραμμή των ψηλών μας θα υποστεί περαιτέρω αλλαγές».

Ο Ετορε Μεσίνα από την πλευρά του ανέφερε: Είναι ο απόλυτος ομαδικός παίκτης. Μου άρεσε και τον σεβόμουν από την εποχή που έπαιζε στην Μπάμπεργκ. Εχει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι σκληρός, καλός ριμπάουντερ, χειρίζεται καλά την μπάλα και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για έναν ψηλό. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα