ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Τζήμας: "Σημασία έχει να νικάμε σε κάθε ματς"

Τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν το προσεχές Σάββατο (10/11) τον Αρκαδικό και ο Γιάννης Τζήμας τόνισε ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Νέα Λέσχη 97.6". Αναφορικά με το ματς του Σαββάτου (10/11) απέναντι στον Αρκαδικό, ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε: "Θα είναι ένα μεγάλο ματς, το Σάββατο στο κλειστό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρκαδικός, μπορεί να έχασε στο γήπεδό

του από τους Ικάρους Σερρών, ωστόσο, μέχρι ένα σημείο του παιχνιδιού προηγήθηκε και με 13 πόντους. Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη εμφάνιση, κόντρα στην Αγία Παρασκευή, όπου και βάλαμε 100 πόντους, αλλά και μία εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, όπου πετύχαμε μόλις 59 πόντους. Σημασία έχει η νίκη. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο, κερδίζοντας το παιχνίδι , έστω και με έναν πόντο".

Για τον τραυματισμό του Χαρισμίδη, ο προπονητής των Τρικάλων τόνισε: "Μέχρι τώρα είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα, αυτό του Λεπενιώτη, το οποίο γνωρίζαμε. Το κενό του Λεπενιώτη προσπαθούμε να καλύψουμε τόσο με τον Τριανταφύλλου, όσο και τον Τσιλούλη, καθώς ο Κατσαρές δεν είναι δυνατό να αγωνίζεται για όλο το ματς. Δυστυχώς την εβδομάδα αυτή, προστέθηκε και ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα. Ο Χαρισμίδης υπέστη διάστρεμμα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο φιλικό με το Φοίνικα, ούτε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της εβδομάδας. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να μπει έστω σήμερα και από κει και πέρα, θα περιμένουμε αύριο το οκ του ιατρικού τιμ, για να δούμε αν ο Τάσος θα παίξει ή όχι. Το ίδιο είχε συμβεί με το Χαρισμίδη και πριν το παιχνίδι με το Λαύριο".

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε: "Εμείς δεν λειτουργούμε με τη λογική του να κοιτάμε κάθε εβδομάδα τους βαθμούς που έχουμε, αλλά μέλημά μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι χωριστά, μέσα από τα προβλήματα που έχουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό και εν συνεχεία να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου".

Τέλος, ο Τζήμας απηύθυνε και κάλεσμα προς τους φιλάθλους: "Ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή την ομάδα και το έχει δείξει έως τώρα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε δώσει. Ελπίζουμε και αύριο να τους έχουμε κοντά μας και από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους αποζημιώσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα