ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Τζήμας: "Απαράδεκτο το ότι παίξαμε Τετάρτη"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Δόξα Λευκάδας και τόνισε πώς το γεγονός ότι οι παίκτες του αντιμετώπισαν τη Νίκη Βόλου την προηγούμενη Τετάρτη (21/11) ήταν απαράδεκτο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Τζήμας, στο ραδιοφωνικό σταθμό "Νέα Λέσχη 97.6".

- Για το παιχνίδι με τη Νίκη: "Ηταν ένα ματς όπου οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά εμείς πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο, όπου ανοίξαμε τη διαφορά και ουσιαστικά μας έδωσε

και τη νίκη. Ο αγώνας έγινε σε ένα γήπεδο με απίστευτη ατμόσφαιρα και αρκετό κόσμο".

-Για το αυριανό ματς με τη Δόξα Λευκάδας: "Είναι μία ομάδα που μπορεί να μετράει μόλις μία νίκη, ωστόσο η Λευκάδα έχει πολύ δυνατή άμυνα, ενώ οι πληφορορίες λένε πως ενδέχεται σήμερα να αποκτήσει το Μάκη Νικολαίδη, ένα ποιοτικό παίκτη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Εμείς πάμε σαφώς κουρασμένοι στο παιχνίδι αυτό, διότι παίξαμε την Τετάρτη με τη Νίκη και εν συνεχεία κάναμε μόλις μία προπόνηση, διότι οι παίκτες μας, πέρα από την ομάδα, έχουν και τις δουλειές τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Αντιθέτως, η Λευκάδα είχε μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με εμάς. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη, δηλαδή να μας βάλουν αγώνα Τετάρτη. Από όλη την προηγούμενη αγωνιστική, έγινε μόνο στο δικό μας παιχνίδι".

-Για το βαθμολογικό πλασάρισμα της ομάδας και τους στόχους της στο πρωτάθλημα: "Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να μιλάμε τώρα για πρωταθλητισμό, αν δεν υπήρχαν κάποια προβλήματα. Εμείς έχουμε ως στόχο κάθε παιχνίδι χωριστά όπως έχω ξαναπεί και κυρίως να παραμείνουμε ζωντανοί με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας. Προς το παρόν αυτό που θέλουμε είναι να βρισκόμαστε μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και φυσικά το να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι έστω και με ένα πόντο, γιατί αυτό μετράει".

Keywords
Τυχαία Θέματα