ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Το μήλο δεν έπεσε κάτω απ' τη μηλιά, αλλά...

Παρά το νωθρό τους ξεκίνημα στην "παρθενική" τους χρονιά στην Α1, τα Τρίκαλα BC έχουν καταφέρει να "ανέβουν" στα τελευταία παιχνίδια, μετρώντας δύο ροζ φύλλα και θα παλέψουν με... νύχια και με δόντια για την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια, με τον Πατ Γιούιν να αποτελεί ένα από τα βασικά τους "ατού".

Λένε πως "το μήλο πέφτει κάτω απ' τη μηλιά", όμως στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο "τζούνιορ" δεν θα μοιάσει ποτέ στον πατέρα του, που

ήταν κάποτε σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς και δεν πλησιάζει καν στα στάνταρ του ΝΒΑ.

Όμως, είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη ομάδα για μία ομάδα σαν τους Θεσσαλούς, που αποτελούν μια μικρομεσαία ελληνική ομάδα και μάχονται για να μείνουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Τα 29 του χρόνια δεν του αφήνουν περιθώρια για μεγάλη εξέλιξη στο μέλλον, όμως ο Κώστας Φλεβαράκης παίρνει από τον Αμερικανό φόργουορντ αυτά που θέλει και με το παραπάνω, νιώθοντας δικαιωμένος για την εισήγηση της απόκτησής του.

Ο πρώην παίκτης της Βαγιαδολίδ, της Βόννης και των Σακραμέντο Κινγκς, είναι εξαιρετικά αθλητικός, δίνει πολλές μάχες σε άμυνα και επίθεση, όντας σημείο αναφορά στη θέση "4".

Το ξεκίνημά του ήταν κακό, όμως αφυπνίστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σκοράρει κατά μέσο όρο 17 πόντους, με αποκορύφωμα του εντυπωσιακό του νταμπλ-νταμπλ στον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ.

Ο Πατ Γιούιν "τζούνιορ" είχε 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, κυριαρχώντας στις δύο ρακέτες και το κοινό τον αποθέωσε. Κι έχει να τον αποθεώσει πολλές φορές ακόμα, καθώς έχει πολλά να προσφέρει ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα