ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: "Παίξαμε με την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη"

Ο Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι μακράν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης τη ομάδας.

"Να πω πως κατά τη γνώμη μου δεν παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά με διαφορά με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Εύχομαι φέτος να επαναλάβουν, γιατί μπορούνε, την επιτυχία των τελευταίων ετών. Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θα ήθελα να παίζαμε λιγότερο φοβισμένα. Η διαφορά

είναι μεγαλύτερη από αυτό που μπορείς να δείξεις στο γήπεδο, δεν μπορέσαμε κυρίως χάρη στην ικανότητα και την αξία των παικτών του Ολυμπιακού. Η συνέχεια που έρχεται είναι “φωτιά” για την ομάδα μας. Αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια με τους δύο μεγάλους, πήραμε σημαντικές νίκες, παλέψαμε όλα τα ματς και συνεχίζουμε για τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτά είναι τα σημαντικά. Θα κοιτάξουμε μέσα στο κενό των εορτών μήπως καταφέρουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Το πρώτο είναι πως όλα τα παιδιά είναι πανέτοιμα, όποιος μπαίνει είναι πανέτοιμος να παίξει. Η νοοτροπία του νικητή στον Ολυμπιακού είναι τόσο μεγάλη και ισχυρή που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Αυτό βέβαια δεν γίνεται με τα λόγια, αλλά με τη σκληρή δουλειά. Γίνεται σκληρή δουλειά και βγαίνει αυτό στο παρκέ. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι θα κάνουν μέσα στο παρκέ είτε παίξουν 5 είτε 25 λεπτά. Φυσικά και δεν υποτιμούμε κανέναν καθώς στην Ευρώπη υπάρχουν μεγαθήρια, αλλά εάν ο Ολυμπιακός διατηρήσει αυτό τον ρυθμό, ίσως μόνο το άγχος του φαβορί μπορεί να τον λυγίσει στο τέλος", ήταν τα όσα ανέφερε ο προπονητής των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Φούντας: "Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της, προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, τα παιχνίδια στην έδρα μας που έχουμε μέσα στις γιορτές τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εμάς για την παραμονή, αν καταφέρουμε να τα κερδίσουμε θα φτάσουμε πολύ κοντά στον στόχο μας που είναι η παραμονή".

Keywords
Τυχαία Θέματα