ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: "Να μετρήσουμε δυνάμεις"

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το Σάββατο (14/12, 19.00, ΔΤ) και ο Κώστας Φλεβαράκης αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας του.

"Είναι ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίζουμε ως μία καλή ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι παίκτες μας. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που

υπερτερεί στα πάντα μπορείς από την πλευρά σου να μετρήσεις τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες σου τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο", ήταν τα όσα ανέφερε ο προπονητής των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών ο Στέφαν Περούνιτσιτς αναφέρει: "Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλουμε να επαναλάβουμε μία καλή εμφάνιση όπως και στο παιχνίδι με την Πάτρα. Ελπίζω ότι πριν την διακοπή θα κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και στην συνέχεια θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το νεκρό διάστημα και να δουλέψουμε εντατικά ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε στην συνέχεια ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή".

Keywords
Τυχαία Θέματα