ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: "Η άμυνα ήταν το κλειδί"

Ο Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

"Όπως τελείωσε η περσινή χρονιά έτσι ξεκίνησε και η καινούργια. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του μπάσκετ. Φέρνει κόσμο στο γήπεδο και πάντα τα παιχνίδια με τον Άρη έχουν ενδιαφέρον. Ο Άρης έχει πάρα πολύ έμπειρα παιδιά και αυτό μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό βαθμό για τη δυσκολία ενός παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν το ματς. Είχαμε πει και στο ημίχρονο πως

είτε μεγαλώσουμε τη διαφορά, είτε μειώσει ο Άρης, θα πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Η άμυνα ήταν το κλειδί. Συγχαρητήρια για τον Άρη γιατί νομίζω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, παρά την αλλαγή που έγινε… Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε", ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Τζέρεμι Γκρέιντζερ, σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης είναι καλή ομάδα και είναι μια πολύ καλή νίκη για την εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα