ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: «Mας δίνει ώθηση ο κόσμος»

Ο Κώστας Φλεβαράκης απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους των Τρικάλων για να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας του στην αναμέτρηση (25/1, 16:00) με τον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική της Α1.

«Κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία γιατί πέρα από την ποιότητα και το όνομα του αντιπάλου καλούμαστε να παλεύουμε για την νίκη. Ο Πανιώνιος έχει δείξει με τα αποτελέσματα και την ποιότητα του ότι είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους δύο μεγάλους και είναι πιο κοντά σε αυτούς παρά σε όλους τους άλλους. Πλήρης ομάδα σε

όλες τις θέσεις, παίζουν όλοι, έχουν φρεσκάδα, έχουν λύσεις», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Τρικάλων στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (23/1), ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Α1:

«Ετοιμαζόμαστε, έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Πρέπει να είναι πάλι ο κόσμος στο γήπεδο, να βοηθήσει σε κόσμια πλαίσια για να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι η ομάδα είναι οικογένεια που αξίζει να είναι στην Α1. Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διαφορές είναι μικρές, κάθε πόντος, κάθε κατοχή είναι σημαντική».

Επίσης, ο Κώστας Φλεβαράκης επισήμανε πως «ο παράγοντας έδρα παίζει πάντα για μας ρόλο, ο κόσμος μας δίνει άμεσα ή έμμεσα αυτήν την έξτρα βοήθεια που χρειαζόμαστε και που είναι πολύ σημαντική γιατί η νίκη με την ήττα είναι πολύ κοντά».

Ο προπονητής των Τρικάλων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του: «Έχουμε καλό κλίμα, ένας, δύο τρεις μπορεί να γκρινιάζουν, σε άλλες ομάδες είναι περισσότεροι. Έχουμε καλή συνεργασία, η πόλη είναι κοντά στην ομάδα, περισσότερα απ’ όσο προσδοκούσαμε. Όλοι είναι δίπλα μας, όλοι μαζί δίνουμε την δύσκολη μάχη για την παραμονή, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας του, είπε: «Συνεχίζουμε να ψάχνουμε, βλέπουμε περιπτώσεις, σε σχέση και με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που μας βγαίνουν, θέλουμε να δούμε αν θα καλυφτούν και πως. Σε λίγες μέρες μπορούμε να δούμε κάτι πιο συγκεκριμένα».

Τέλος. αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά: «Φορτώθηκαν πολλά παιδιά βασικά νωρίς με φάουλ αλλά όταν στην επανάληψη παίξαμε χωρίς προβλήματα η ομάδα έδειξε ότι ξέρει να παλεύει μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάει. Σίγουρα ψάχνουμε μία νίκη εκτός αλλά στο τέλος μετράει το σύνολο των νικών και η ανταγωνιστικότητα που δείχνεις. Είμαστε πιστεύω από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα