ΤΡΙΚΑΛΑ BC | "Μπαμ" με Γιούιν!

Μια μεγάλη μεταγραφή έχει στα σκαριά η διοίκηση των Τρικάλων BC, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει μπει σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάτρικ Γιούιν τζούνιορ και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για το "happy end"!

Ο γιος του παλαίμαχου σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς, που δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα του πατέρα του, αλλά αποτελεί... πολυτέλεια για μια νεοφώτιστη ελληνική ομάδα, αναμένεται να αποτελέσει το μεγάλο απόκτημα των Θεσσαλών.

Ο 29χρονος φόργουορντ έχει ύψος 2.04μ. και διακρίνεται για τη

δύναμη και την καλή τεχνική του κατάρτιση. Ξεκίνησε από το κολέγιο της Ιντιάνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τζόρτζταουν, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Το 2008 επιλέχθηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς στο νούμερο 43 του ντραφτ, όμως σχεδόν ποτέ δεν κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ, έχοντας μόνο μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές, κυρίως με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει συνδυαστεί μέχρι στιγμής με την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (D-League), ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τις φανέλες της Βόννης (Μπουντεσλίγκα) και της Βαγιαδολίδ (ACB), αντίστοιχα.

Ο Κώστας Φλεβαράκης είχε επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στην αμερικανική αγορά και από τη στιγμή που ο Πάτρικ Γιούιν τζούνιορ ήταν διαθέσιμος, φάνταζε ιδανική περίπτωση για την ομάδα των Τρικάλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα