"Τα καλύτερα έρχονται για τον Αρη Πετρούπολης..."

Ο Αγγελος Γεωργαλάς ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του - πέτυχε 15 πόντους- στην νίκη επί του Σπόρτιγκ με 80-58 και μίλησε στο superbasket.gr για την επικράτηση, τους στόχους και τη δουλειά που γίνεται στον Αρη Πετρούπολης.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι η επικράτηση επί του Σπόρτιγκ ήταν η νίκη της χρονιάς αλλά ο παίκτης του Αρη Πετρούπολης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για την σημασία της νίκης και να τονίσει ότι η ομάδα του έδειξε κάποιες από τις

ικανότητές της:
"Εμείς παίξαμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Δεν νομίζω ότι ήταν η νίκη της χρονιάς. ήταν ένας αγώνας όπου απλά η ομάδα έδειξε κάποιες από τις δυνατότητές της. Πιστεύω ότι ο Αρης Πετρούπολης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα παραπάνω. Απλά ήμασταν μια νέα ομάδα και τώρα έχουν αρχίσει και βγαίνουν τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Εμείς παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε..."

"Η νίκη επί του Σπόρτιγκ ήρθε για να επιβραβεύσει τις προσπάθειές μας. Είμαστε μια ομάδα που προπονείται σκληρά και η επικράτηση είναι το μπράβο για την καθημερινή μας δουλειά".

Την επόμενη αγωνιστική ο Αρης Πετρούπολης αντιμετωπίζει το Χαλάνδρι και ο Γεωργαλάς τονίζει ότι η ομάδα του θα μπει για να διεκδικήσει τη νίκη: "Εμείς εκείνο που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι. Μπαίνουμε σε όλα τα ματς και εκείνο που θέλουμε είναι να πάρουμε την νίκη, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στο Χαλάνδρι.

Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε το ταμείο μας".

Το πρωτάθλημα της Α'ΕΣΚΑ έχει πάρει "φωτιά" με τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο να είναι πολλές... Ο παίκτης του Αρη Πετρούπολης θεωρεί ότι ταμείο οι ομάδες θα κάνουν στο τέλος, μιας και ακόμα είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα:
"Η μάχη για την παραμονή πιστεύω ότι έχει ξεκαθαρίσει λίγο πολύ και η μία από τις δύο ομάδες θα είναι ο Απόλλωνας. Στην κορυφή τα πράγματα είναι πολύ αμφίρροπα, όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και δεν είναι όπως άλλες χρονιές που μπορούσες με σιγουριά να πεις ότι εκείνη η ομάδα ξεχωρίζει. Εμείς θέλουμε να μπούμε στα πλεϊ-οφ και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε".
Ο Αρης Πετρούπολης είναι μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα και όπως τόνισε ο Γεωργαλάς η διοίκηση αλλά και ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα: "Πιστεύω ότι στον Αρη Πετρούπολης γίνεται μια σκληρή και σοβαρή δουλειά και από πλευράς αγωνιστικής αλλά και από την διοίκηση της ομάδας. Ο κόσμος της Πετρούπολης είναι δίπλα μας και είμαστε από τις ομάδες που έχουμε αρκετό κόσμο στο πλευρό μας. Αρέσει στους φιλάθλους το μπάσκετ που παίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα