ΣΥΡΙΔΗΣ | Άλλοι είναι σε κρίση, όχι το μπάσκετ!

Σε κρίση βρίσκεται στο ελληνικό μπάσκετ! Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός προκρίθηκαν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Φώτης Κατσικάρης, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι επίσης στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης με την Μπιλμπάο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ως άμεσος συνεργάτης του Γιόνας Κασλάουσκας στην ΤΣΣΚΑ, επίσης στους

“οχτώ”. Ο Νίκος Ζήσης; Βάλτον κι αυτόν μέσα, αφού η Σιένα προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της στο Top 16. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Ξεχάσαμε κανέναν; Ναι! Υπάρχει ο Στέφανος Δέδας που οδεύει ολοταχώς για το φάιναλ φορ του Γιούροκαπ ως μέλος της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, υπάρχει και ο Θανάσης Παπαχατζής ως άμεσος συνεργάτης του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, που επίσης προκρίθηκε στους “οχτώ” του Γιούροκαπ. Προσθέστε τον Κώστα Κουφό, που έχει βρει ρόλο (και νέο συμβόλαιο) στους Ντένβερ Νάγκετς στο ΝΒΑ, τον Ηλία Ζούρο που ανέλαβε την Εφές Πίλσεν και τα ρεκόρ Γκίνες που καταρρίπτει ο Αθηναϊκός στο γυναικείο μπάσκετ και πραγματικά ολοκληρώνεται το τοπίο... κρίσης και απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ!

Είναι να γελάει κανείς με όσα υποστηρίζει το “ποδοσφαιροποιημένο” σύστημα του αθλητισμού, για κρίση στο μπάσκετ επειδή υπάρχουν ορισμένοι “ανίκανοι” σε συγκεκριμένες θέσεις και αποφασίζουν για τα του μπάσκετ. Κρίση το ελληνικό μπάσκετ δεν περνάει. Το ελληνικό μπάσκετ ανθεί κυρίες και κύριοι...

Βέβαια όσο δεν “εισχωρεί” εις τα ενδότερα το στοίχημα, θα είναι στην απ' έξω! Μας αρέσει, όμως, κι έτσι! Ζήτω το μπάσκετ!

ΥΓ: Φανταστείτε σε αυτό το τοπίο “κρίσης” να ήταν δυνατοί και Άρης και ΠΑΟΚ, τι θα γινόταν... Από δικά τους λάθη, όμως, βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού της “απαξίωσης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα