ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ζαβός: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"

Ο Αμύντας επικράτησε του Πανερυθραϊκού με 80-70, κατάφερε να καλύψει την διαφορά των 7 πόντων του πρώτου γύρου και έμεινε πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού.

Το superbasket.gr ήταν στο κλειστό της Δάφνης και μίλησε με τον Αλέξη Ζαβό για τα σημεία στα οποία κρίθηκε η νίκη και το επόμενο ματς με το Παγκράτι.

Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, καθώς σας κρατάει πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού. Τι πιστεύετε πως έκρινε το παιχνίδι κόντρα στον Πανερυθραϊκό;

"Θεωρώ πως η άμυνα που έπαιξε

ο Αμύντας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άμυνα με καρδιά και ψυχή. Κλείσαμε τους διαδρόμους , ελέγξαμε τα σουτ και κυρίως πήραμε τα ριμπάουντ που είναι το βασικό όπλο της ομάδας του Πανερυθραϊκού. Μπορέσαμε και ανοίξαμε το γήπεδο και βάλαμε αρκετά εύκολα καλάθια" .

Η ομάδα σας, κατάφερε να καλύψει και την διαφορά του πρώτου αγώνα (66-59)...

"Είναι πολύ σημαντικό αν και εμείς θέλαμε νίκη ακόμη και με μισό πόντο. Εφόσον καλύψαμε και την διαφορά των εφτά πόντων, για εμάς είναι ακόμα καλύτερο και μας δίνει μία σιγουριά ακόμα ".

Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα σας, λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, να έχετε αβαντάζ απέναντι σε ομάδες όπως το Πέραμα και ο Πανερυθραϊκός, που έχουν τον ίδιο στόχο με εσάς;

"Είναι σημαντικό για τον κόσμο της ομάδας που την αγαπάει και την ακολουθεί παντού. Είναι σημαντικό για τη διοίκηση, που έχει μοχθήσει για να φτιάξει μία ομάδα ανταγωνιστική, με νέα παιδιά και κυρίως είναι σημαντικό για αυτά τα παιδιά που παλεύουν όλη την χρονιά με ατυχίες και κακουχίες έτσι ώστε να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό".

To επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας κόντρα στο Παγκράτι...

"Σε όλα τα παιχνίδια ο Αμύντας έχει αποδείξει φέτος πως πηγαίνει για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα βγούμε νικητές στο τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα