ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σιαμαντούρα: "Τόπο στα νιάτα..."

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια για ένα ημίχρονο τον Αθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι γνώρισε την ήττα με 64-43 η Γιασεμή Σιαμαντούρα έμεινε ευχαριστημένη από την προσπάθεια των παικτριών της στην αναμέτρηση της 20 αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

"Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, που έχει να χάσει στο πρωτάθλημα τέσσερα χρόνια. Αντέξαμε για ένα ημίχρονο. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και τα κορίτσια ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες που τους δόθηκαν. Δεν θέλώ να μιλήσω

για τίποτα αγωνιστικό άλλωστε όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο έχουν άποψη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι πάρα πολύ δυνατός εμείς βάλαμε όλες τις παίκτριες, κάτι που είναι και στη φιλοσοφία της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι δεν είχαμε στη διάθεσή μας ένα από τα μεγάλα ατού της ομάδας την Αφροδίτη Κοσμά, που ο Αθηναϊκός στον οποίο ανήκει δεν έδωσε άδεια να αγωνιστεί στο παιχνίδι ενώ άλλες αθλήτριες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες ως δανεικές παίζουν κανονικά εναντίον τους. Αυτό δείχνει και το πόσο πολύ μάς υπολογίζουν", δήλωσε η τεχνικός του «τριφυλλιού» στο superbasket.gr που αναφερόμενη στο ματς της επόμενης αγωνιστικής (17/03, 21η) πρόσθεσε:

"Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο και κομβικό για εμάς. Η ομάδα μας έχει κάνει μια υπερπροσπάθεια μέχρι στιγμής καθώς εκεί που ήταν για τα πλέι άουτ, χτυπάει την πόρτα των πλέι οφ. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ και πολύ καλές αθλήτριες αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Όσον αφορά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες η Γιασεμή Σιαμαντούρα σημείωσε πως "υπάρχουν δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι από τη στιγμή που η χώρα περνάει κρίση. Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από τους ανθρώπους του τμήματος του γυναικείου μπάσκετ. Βοηθάει βεβαίως και η διοίκηση και ο πρόεδρος κ. Μακρόπουλος. Αν παραμείνει ο κ. Μακρόπουλος στην προεδρία τότε θα πράγματα θα είναι καλά για την ομάδα παρά την κρίση αν όχι, όπως όλες οι ομάδες θα υπάρξουν δυσκολίες".

Η Γιασεμή Σιαμαντούρα όμως αναφέρθηκε και στο νέο… αίμα του Παναθηναϊκού λέγοντας πως "από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα η φιλοσοφία μου ήταν να χρησιμοποιούμε νεαρές παίκτριες. Το είχα πει και στους παράγοντες και στις κοπέλες ότι θέλω να παίζουν νέες μπασκετμπολίστριες. Έχουμε τέσσερα νέα παιδιά, την Χριστινάκη, τη Σλούκα, την Κόνιαλη, τη Μουσαδή και την Κορακίτη. Το θέμα μας είναι να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά αλλά κι αυτά έχουν υποχρεώσεις και σχολεία με αποτέλεσμα να χάνουν προπονήσεις. Η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού όσο θα είμαι στον πάγκο είναι να υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία θα αγωνίζονται και κάθε χρόνο θα τους δίνονται όλο και περισσότερες ευκαιρίες να παίξουν μπάσκετ και θα χτιστεί μια ομάδα γύρω από αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα