ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σιαμαντούρα: "Μπράβο στον κόσμο και στις παίκτριες"

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 83-69 απέναντι στον Πανιώνιο για την 21η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Η Γιασεμή Σιαμαντούρα μίλησε στο superbasket.gr και δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της εμφάνιση των παικτριών της αλλά και ευχαριστήσει τους "πράσινους" φιλάθλους που

έδωσαν βροντερό παρών στο κλειστό της Λεωφόρου.

"Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριές μου για την υπερπροσπάθεια που έκαναν. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε εκείνες και στον κόσμο. Τους ευχαριστώ πολύ για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που είχαμε σήμερα στο γήπεδο και μακάρι αυτό να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια κάτι που θα βοηθήσει το γυναικείο μπάσκετ. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας", δήλωσε αρχικά η τεχνικός του Παναθηναϊκού που στην συνέχεια αναφέρθηκε στο "κλειδιά" της νίκης:

"Η ομάδα ήταν πολύ διαβασμένη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέραμε τα ατού του Πανιωνίου, καταφέραμε και περιορίσαμε σημαντικά τη Τζόνσον που στο πρώτο παιχνίδι μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα, με άμυνα matchup. Από εκεί και πέρα σε τέτοια παιχνίδια όσο διαβασμένος και να είναι κανείς αυτό που μετράει είναι η ψυχή των αθλητριών. Κερδίσαμε γιατί το θέλαμε πολύ περισσότερο, ειδικά τα κορίτσια και μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή".

Για το αν φοβήθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάλυπτε την διαφορά των δώδεκα πόντων (84-72) που είχε ηττηθεί στον Α' Γύρο, σημείωσε πως "αυτό που είπα στις κοπέλες πριν από τον αγώνα είναι ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι και πρέπει να το ευχαριστιέσαι. Τους είπα να παίξουν και να νιώσουν ωραία. Από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να πάρουμε πρώτα το αποτέλεσμα και μετά τη διαφορά με την οποία δεν ασχοληθήκαμε καθόλου παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό".

Όσον αφορά για την τελευταία φάση του παιχνιδιού η Γιασεμή Σιαμαντούρα δήλωσε πως η εντολή της ήταν να "να πάρει την μπάλα η Ντέλβα. (σ.σ αυτό έγινε και η Νταϊάνα Ντέλβα ευστόχησε σε δίποντο με το οποίο καλύφθηκε η διαφορά του πρώτου αγώνα)".

Keywords
Τυχαία Θέματα