ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Νταή: "Ο Σπόρτιγκ θα πρωταγωνιστήσει"

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Σπόρτιγκ θέλει πολύ δουλειά ακόμα, η Γεωργία Νταή μιλώντας στο superbasket.gr εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η ομάδα των Πατησίων φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Ο Σπόρτιγκ επιβλήθηκε της ΕΑ Παραλίας με 75-57 για το θεσμό του Κυπέλλου, πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού οι Πατρινές ήταν σε απόσταση ενός καλαθιού λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Η εμπειρία όμως της Γεωργίας Νταή, και οι βοήθειες στο σκοράρισμα από τις Στεφανίδου και Μουζάκη έδωσαν στον Σπόρτιγκ μια διαφορά

στην τέταρτη περίοδο που αποδείχτηκε καθοριστική για το τέλος.

To superbasket.gr βρέθηκε στο γήπεδο και συνομίλησε με την Γεωργία Νταή η οποία σημείωσε 30 πόντους και οδήγησε την ομάδα των Πατησίων στην πρόκριση.

Πήρατε την πρόκριση σχετικά εύκολα με 75-57. Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;

"Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Παραλία. Αυτό όμως δεν το αποδείξαμε καθ' όλη την διάρκεια του ματς μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να έχει πολλές διακυμάνσεις το σκορ στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνά μας και κάποιες σωστές επιλογές στην επίθεση έφεραν την νίκη".

Το ημίχρονο σας βρήκε με μεγάλη διαφορά μπροστά (36-25), ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η διαφορά έφτασε ακόμα και στο καλάθι (36-34). Υποτιμήσατε τον αντίπαλο στο ημίχρονο λόγω της μεγάλης διαφοράς στο σκορ;

'Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, απλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένες. Η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα, δεν έχουμε δεθεί ακόμα. Κάνουμε προπόνηση μόλις δύο εβδομάδες μαζί, δεν είμαστε έτοιμες ακόμα. Θα είμαστε μία ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος και σιγά-σιγά όταν δεθεί αυτή η ομάδα θα γίνουμε ένα δυνατό σύνολο".

Σας επηρέασαν καθόλου στο παιχνίδι σας οι απουσίες των Πετυχάκη και Βραχάλη, αλλα και της Χάιδα η οποία δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα μετά τον τραυματισμό της;

"Φυσικά και μας επηρέασαν κάποιες τόσο σημαντικές απουσίες, αλλά ούτε η Νατάσα Μουζάκη ήταν 100% έτοιμη. Δεν είμαστε έτοιμες γενικά. Παίξαμε με πολλές νεανίδες σήμερα, μας φόβισε λιγάκι και ο τραυματισμός της Αλεξίας Σπίνου. Προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας ακόμα και σιγά-σιγά θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου σε δύο εβδομάδες".

Πότε πιστεύεις ότι αυτή η ομάδα θα έχει βρει την χημεία που χρειάζεται, ώστε να δείξει το καλό της πρόσωπο μέσα στο παρκέ;

"Ακόμα καλύτερο πρόσωπο θα δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου που θα έχουμε δέσει περισσότερο σαν σύνολο. Έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες για να γίνουμε καλά όλες και να παίξουμε το δεύτερο αγώνα γιατί έχουμε το πλεονέκτημα που περνάμε στην μεθεπόμενη φάση. Οπότε σίγουρα τότε θα είμαστε πιο έτοιμες".

Keywords
Τυχαία Θέματα