ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μουμπάρακ: "Στόχος του Αιγάλεω η άνοδος"

Το Αιγάλεω ήταν εντυπωσιακό στην 7η στροφή του Ομίλου του Βορρά της Β’ Εθνικής, καθώς επικράτησε με 104-84 του Αίαντα Ευόσμου και ο Κώστας Μουμπάρακ, ο οποίος συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του με 10 πόντους, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την συνέχεια της πορείας του «Σίτι».

Ο Κώστας Μουμπάρακ μίλησε στο superbasket.gr για τη μεγάλη νίκη

επί του Αίαντα Ευόσμου και τόνισε πως το Αιγάλεω θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερο…

Ποια είναι η άποψή σου για το ματς με τον Αίαντα Ευόσμου;

"Παίξαμε καλό μπάσκετ, προσφέραμε θέαμα και είχαμε προγραμματίσει το πώς θα παίξουμε αμυντικά τους παίκτες του Αίαντα. Μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη και τα δώσαμε όλα. Κλείσαμε καλά τους χώρους και περιορίσαμε τους καλούς παίκτες της ομάδας του Ευόσμου. Προσπαθήσαμε να αποκόψουμε τον Ηλιάδη από τους υπόλοιπους παίκτες και το καταφέραμε αυτό σε μεγάλο βαθμό. Επαιξε καλά όλη η ομάδα, όλα τα παιδιά που μπήκαν στο παρκέ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και ήμασταν αποτελεσματικοί".

Πιστεύεις πως η νίκη επί του Αίαντα οφείλεται στην άμυνά σας ή στην ευστοχία σας στα περιφερειακά σουτ;

"Εχεις δίκιο όντως, το μεγάλο μας όπλο στην επίθεση είναι τα σουτ από την περιφέρεια, που στο ματς με τον Αίαντα ήμασταν αρκετά καλοί. Ομως πιστεύω πως το σημαντικότερο στοιχείο που είχαμε στον αγώνα και μας έδωσε τη νίκη ήταν η άμυνά μας. Εκεί κατά τη γνώμη μου κρίθηκε το παιχνίδι, στην άμυνα, και εξελίχθηκε σε εύκολο παιχνίδι για μας".

Ποιός είναι ο στόχος της ομάδας την φετινή σεζόν;

"Στόχος μας είναι η άνοδος γιατί διαθέτουμε πολύ καλό υλικό, με παίκτες που μπορούν να σταθούν και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι με το Μαρούσι την 1η αγωνιστική, γιατί δεν γνωρίζαμε ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Ομως παιχνίδι με παιχνίδι αποκτούμε χημεία μεταξύ μας και εμφανιζόμαστε σε κάθε ματς όλο και καλύτεροι".

Ποια είναι τα πλάνα της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας, με τον Ιωνικό Ν.Φ;

"Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο ματς με τον Ιωνικό Ν.Φ. Ο Ομιλος είναι δύσκολος, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Φαβορί δεν υπάρχουν, ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο. Ο Ιωνικός Ν.Φ έχει πολλά στραβοπατήματα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την κακή ψυχολογική κατάσταση που έχει η ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα