ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | «Μακάρι να γίνω σαν τον Κάιλ»

Στη Media Day του Ολυμπιακού δεν βρέθηκαν μόνο παίκτες των Πειραιωτών. Βρέθηκε και ένας... υποψήφιος παίκτης του Περιστερίου. Ο λόγος για τον Τάιλερ Χάινς, αδερφό του σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, Τάιλερ Χάινς, μίλησε στο superbasket.gr για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην

ομάδα των «δυτικών προαστίων», αποκάλυψε τη μεγάλη αγάπη που έχει στον αδερφό του και εξήγησε γιατί θέλει όσο τίποτα άλλο να του μοιάσει.

Έχεις κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα του Περιστερίου. Θα υπογράψεις εκεί; Θα σε δούμε να αγωνίζεσαι τη νέα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ναι έχω κάνει κάποιες προπονήσεις και μου αρέσει αρκετά η ομάδα. Ξέρω πως δεν είναι από τις κορυφαίες στην Ελλάδα, αλλά μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι εκεί, είναι αρκετά καλή και κάνουν σοβαρή προσπάθεια. Δεν ξέρω εάν θα υπογράψω συμβόλαιο μαζί τους».

Που βρίσκεται τώρα το θέμα;

«Περιμένω να μάθω νέα. Δεν ξέρω που ακριβώς βρισκόμαστε. Μακάρι να υπογράψω και τη νέα σεζόν να αγωνιστώ εδώ. Αυτή θα είναι η πρώτη μου φορά μακριά από τις ΗΠΑ και θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο Περιστέρι».

Ο αδερφός σου τι σου έχει πει για τη χώρα μας;

«Τα καλύτερα. Και τα διαπίστωσα και εγώ στις μέρες που βρίσκομαι εδώ. Πραγματικά είναι πολύ όμορφα εδώ και ακόμη και αν δεν υπογράψω στο Περιστέρι θα μείνω εδώ τουλάχιστον ως τον Γενάρη, μαζί με τον αδερφό μου».

Σε έβλεπα και νωρίτερα να τον κοιτάς με θαυμασμό όταν μιλούσατε. Θέλεις να του μοιάσεις μια μέρα;

«Μακάρι να γίνω σαν τον Κάιλ μια μέρα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και καταπληκτικός αθλητής. Ξέρω ότι πολλοί έλεγαν διάφορα για το ύψος του όταν ήρθε εδώ, αλλά νομίζω πως απέδειξε ότι αυτό που μετράει είναι η καρδιά. Εκτός από καρδιά, όμως, ο Κάιλ είναι και αρκετά έξυπνος και γι' αυτό παίζει τόσο καλά».

Βρέθηκες στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four, τον θαύμασες από κοντά;

«Όχι, δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αλλά παρακολούθησα τον τελικό μαζί με τον πατέρα μας και με το που τελείωσε τρέχαμε σαν τρελοί μέσα στο σπίτι. Δεν το πιστεύαμε και πραγματικά ο Κάιλ το άξιζε. Χάρηκα πάρα πολύ γι' αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα