ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κούσουλας: "Ο Αετός θα πάει ψηλά"

Ο Αετός πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Ενωση Ιλίου και σύμφωνα με τον Μουράτη Κούσουλα, η άμυνα που έπαιξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν το "κλειδί" της επιτυχίας.

Το superbasket.gr ήταν στο δήπεδο και μίλησε με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Μουράτη Κούσουλα (22π.).

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εσάς. Τι άλλαξε στην συνέχεια και ήρθε τελικά η νίκη;

"Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά το παιχνίδι, ήμασταν

κάπως εγκλωβισμένοι. Οι παίκτες της Ένωσης Ιλίου ήταν πολύ εύστοχοι στο πρώτο ημίχρονο και ξέφυγαν με διαφορά 10 πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω πως η άμυνα ζώνης βοήθησε, και τους αποσυντονήσαμε. Τους περιορίσαμε αμυντικά, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στην επίθεση πάρα πολύ και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Μία σημαντική νίκη για μας που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".

Ποιες πιστεύεις πως είναι οι δυνατότητες της ομάδας; Στόχος είναι η παραμονή ή θεωρείς πως ο Αετός μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο;

"Είμαστε μία καινούρια ομάδα με νέους σε ηλικία παίκτες, που ακόμα ψαχνόμαστε λίγο μέσα στο παρκέ. Το καλοκαίρι κάναμε σκληρή προετοιμασία και τώρα μας βγαίνει η κούραση. Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, όμως έχω την πεποίθηση ότι σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας, θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι και πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη για πολύ καλά πράγματα, θα πάει ψηλά!

Πάντα στόχος είναι η παραμονή, επειδή βρισκόμαστε πρώτη φορά στη Β'Εθνική και δεν έχουμε εμπειρία σε τέτοιες κατηγορίες. Όμως κοιτάμε ένα ένα παιχνίδι ξεχωριστά και αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε πολλά να δούμε".

Το δυνατό σημείο της ομάδας είναι η επίθεση, ή αμυντική λειτουργία και η ομαδικότητα;

"Το ταλέντο μας είναι στην επίθεση! Είμαστε ομάδα επιθετική με γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και εξίσου καλές επιστροφές. Ήρθαν το καλοκαίρι 8 καινούριοι παίκτες και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μέχρι να δέσουμε και στην άμυνα. Θα βρούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια με τον καιρό και θα εξαλειφθούν οι αδυναμίες μας. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο και η άμυνά μας θα είναι αυτή που πρέπει".

Ποιο είναι το πλάνο της ομάδας για τον επόμενο αγώνα;

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα, με τον Έσπερο που δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως έχει καλή ομάδα. Θα δούμε, θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ό,τι βγει".

Keywords
Τυχαία Θέματα