ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κοσμά: "Συσπειρωθήκαμε..."

Ο Αθηναϊκός νίκησε τον Αστέρα Εξαρχείων στο κλειστό του Στρέφη και η πρώτη σκόρερ της ομάδας του Βύρωνα, Αφροδίτη Κοσμά, μίλησε στο superbasket.gr για το ματς, την αγωνιστική κατάσταση του Αθηναϊκού και το ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ελληνικού.

Η έμπειρη φόργουορντ του Αθηναϊκού, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

Φάνηκε πως δυσκολευτήκατε αρκετά κόντρα στον Αστέρα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο

το ματς ήταν πολύ κλειστό...

"Ήταν ένα παιχνίδι που θα το χαρακτήριζα σκληρό. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο πράγματι δεν μπήκαν κάποια σουτ και ήμασταν αρκετά χαλαρές στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος αυξήσαμε την πίεση και τελικά νικήσαμε".

Περιμένατε τόσο ανταγωνιστική την ομάδα του Αστέρα;

"Ναι. Παρά τα προβλήματα, ο Αστέρας έχει μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικά ταλαντούχες παίκτριες. Περίμενα ότι το ματς θα ήταν δύσκολο".

Ο Αθηναϊκός μετά την ήττα στη Λεωφόρο δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του. Τι έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα στην ομάδα, σε συνδυασμό βέβαια με την έλευση του κ. Λειβάδη;

"Όσον αφορά τον κόουτς, μαθαίνουμε τη φιλοσοφία που θέλει να έχουμε ως ομάδα και σιγά σιγά το βγάζουμε μέσα στη γήπεδο. Σχετικά με εκείνη την ήττα, έπρεπε να αντιδράσουμε. Εκείνο το ματς μας ώθησε στο να συσπειρωθούμε ως ομάδα. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε. Συσπειρωνόμαστε και στη συνέχεια πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτερες".

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Ελληνικού και ο Αθηναϊκός πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση...

"Το αποτέλεσμα μας συνέφερε όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα ματς με το Ελληνικό. Οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν το καθήκον τους σε τέτοια μεγάλα ματς. Σήμερα το έκανε ο Παναθηναϊκός, το κάναμε και εμείς πριν από δύο εβδομάδες που πήγαμε και πήραμε το διπλό στο Ελληνικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα