ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κορωνίδης: "Θα παλέψουμε ως το τέλος"

Ο Άρης Κορωνίδης συνέβαλλε και πάλι τα μέγιστα με την απόδοσή του (11π. με 1τριπ., 9 ριμπ., 10 ασ.) στη νίκη του Περάματος επί του Αρκαδικού και ως ένας από τους φυσικούς ηγέτες της πειραϊκής ομάδας δίνει το έναυσμα για την μάχη της παραμονής, στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

"Η ομάδα βρισκόταν τις τελευταίες 40 μέρες, μακριά από τον καλό της εαυτό και θέλαμε να επιστρέψουμε ξανά στις καλές μας εμφανίσεις", είπε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, στο superbasket.gr

και συνέχισε:
"Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό, είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του και τελικά βγήκαμε εμείς κερδισμένοι.
Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και με τον Νίκο το Μίχαλο, μας πείσμωσε και θέλουμε να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη".
Το Πέραμα έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις αγωνιστικές που απομένουν (Απόλλωνα, Πανελευσινιακό, Ικαροι Σερρών, Ερμής Λαγκαδα) και για τον στόχο της παραμονής, δήλωσε:
"Ο στόχος της παραμονής είναι αρκετά δύσκολος. Πλέον δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το προσπαθήσουμε ως το τέλος. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική".
Για την επιστροψή του Ντίνου Καλαμπάκου στο "τιμόνι" της ομάδας, είπε:
"Ο κόουτς Καλαμπάκος δεν έπρεπε να είχε φύγει. Εκείνο το διάστημα ήρθαν κάποιες ήττες αλλά αυτό ήταν αποτελέσματα του ότι κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο κι εγώ είμαι μέσα σε αυτούς. Ο προπονητής όμως είναι αυτός που παίρνει συνήθως την ευθύνη. Ο Ντίνος ήταν αυτός που έφτιαξε αυτή την ομάδα, μας ξέρει καλά και είναι θετικό που επέστρεψε. Αυτή η επιστροφή άλλωστε βοήθησε και ψυχολογικά την ομάδα".


Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ανέφερε:
"Ο Απόλλωνας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για μένα θα είναι και ιδιαίτερο. Ήμουν τρία χρόνια παίκτης του Απόλλωνα και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Πάτρα.
Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να δουλέψουμε την τακτική μας, να μας βγουν στο παρκέ όσα σχεδιάζουμε και να είμαστε και λίγο τυχεροί".

Keywords
Τυχαία Θέματα