ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Φιλιππόπουλος: "Ο κόσμος του Ιωνικού είναι η ίδια η ομάδα!"

Ο Ιωνικός πανηγύρισε πανάξια την άνοδό του στην Β' Εθνική, με τον πολύπειρο σέντερ των Νικαιωτών Στάυρο Φιλιππόπουλο να μιλάει στο superbasket.gr για το σπουδαίο αγώνα μπαράζ με τον Εθνικό, ενώ προέβλεψε ακόμη πιο ένδοξες ημέρες για την ομάδα του και εκθείασε τους φιλάθλους, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι "δεν χάνεις με τέτοιο κόσμο"...

-Πήρατε μια τεράστια νίκη επί του Ιωνικού και συγχρόνως την άνοδο για την Β' Εθνκή...

"Ηταν ένα σπουδαίο παιχνίδι σε μία "καυτή" ατμόσφαιρα. Καταφέραμε

να προηγηθούμε με διψήφια διαφορά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στο πρώτο. Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά".

-Τι έφταιξε στο τέλος και ο Εθνικός όχι μόνο επέστρεψε στο ματς αλλά μείωσε και στο καλάθι (72-74 στο 39' 55'');

"Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε κάτι το οποίο ήταν σημαντικό. Ισως να χαλαρώσαμε, ίσως να μην παίξαμε όσο έπρεπε. Ο Εθνικός δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα για 10 και 20 πόντους. Περιμέναμε το ξέσπασμά του, κάποια στιγμή θα γινόταν. Ευτυχώς στα τελευταία δευτερόλεπτα ήμασταν ψύχραιμοι στις βολές και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

-Πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια του κόσμου;

"Ο κόσμος του Ιωνικού είναι κάτι παραπάνω απο εκπληκτικός. Είναι η ίδια η ομάδα. Δεν χάνεις με αυτόν τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε που ήταν κοντά μας".

-Ο Ιωνικός Νικαίας είναι πλέον στην Β' Εθνική. Τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για την ομάδα;

"Προβλέπω το μέλλον του Ιωνικού... ευοίωνο, διότι στην ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτήν. Υπάρχει... φως στο μέλλον και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά για την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα