ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χατζηνικολάου: "Δύσκολο να μας σταματήσουν"

Ο Αθηναϊκός επαλήθευσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να είναι το φαβορί στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και θα διεκδικήσει την Κυριακή (08/04) το τρίτο κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του.

Η Όλγα Χατζηνικολάου (12π., 10 ριμπ.), που για ακόμη μία φορά ήταν από τις καλύτερες της ομάδας του Βύρωνα, μίλησε στο superbasket.gr για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον μεγάλο τελικό (08/04) με τις Εσπερίδες, δίνοντας συγχρόνως και το σύνθημα της νίκης.
Ο Παναθηναικός

σάς δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο είδαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι απο το δεύτερο και έπειτα. Τι έφταιξε στην αρχή και τι άλλαξε στη συνέχεια ;

"Είναι λογικό στην αρχή να ξεκινήσουμε μουδιασμένα. Είχαμε άγχος. Όσες φορές και να έχεις παίξει φάιναλ φορ πάντα στην αρχή έχεις άγχος. Αυτή η ομάδα λίγο να ρολάρει έχει τόσες καλές παίκτριες που η μία τραβάει την άλλη και πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να την σταματήσει".

Πιστεύεις οτι ήταν ένα μειονέκτημα για την ομάδα σου που δεν είχατε κόσμο και στο γήπεδο ήταν μόνο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;

"Η αλήθεια είναι οτι επειδή έχω ζήσει άλλον ένα τελικό με τον Παναθηναικό πριν από τρία χρόνια, ήταν πολύ ήρεμοι. Δεν μας επηρέασαν στον τρόπο παιχνιδιού μας. Έχουμε μάθει ούτως ή άλλως να παίζουμε χωρίς κόσμο απο την δική μας πλευρά. Μας άρεσε πάρα πολύ που υπήρχαν κάποιοι φίλαθλοι έστω και αντίπαλοι και υπήρχε λίγη βαβούρα στο γήπεδο. Δεν μας επηρέασε ο κόσμος, αλλα πιστεύω μας πώρωσε".

Στον τελικό αντιμετωπίζετε τις Εσπερίδες...

"Ήταν μεγάλη νίκη των Εσπερίδων σίγουρα, θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν παίζει ρόλο η προηγούμενή μας νίκη πριν από λίγες ημέρες που κερδίσαμε με 30 πόντους διαφορά. Θα είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε και οι δύο ομάδες το κύπελλο, νομίζω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Keywords
Τυχαία Θέματα