ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Αχής: "Νωρίς να μιλάμε για άνοδο"

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, το Ψυχικό κατάφερε τελικά να αποδράσει από την έδρα της Ένωσης Ιλίου, στην παράταση, με τον Ντίνο Αχή να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του, με καλάθι στην εκπνοή του χρόνου.

Το superbasket.gr ήταν στο κλειστό του Ιλίου και μίλησε με τον πρωταγωνιστή του αγώνα, Ντίνο Αχή για το νικηφόρο παιχνίδι αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για την ομάδα σου;

"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με πάρα πολύ καλές άμυνες. Ένα παιχνίδι με δύναμη

και πολλές μονομαχίες. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη".

Πώς αισθάνεσαι που με το δικό σου καλάθι στην εκπνοή, η ομάδα σου πήρε τη νίκη; Πιστεύεις πως ήσουν ο MVP του αγώνα;

"Δεν είμαι εγώ ο ΜVP του παιχνιδιού σε καμία περίπτωση. Απλά έτυχε και έβαλα το κρίσιμο καλάθι. ΜVP είναι όλα τα παιδιά επειδή όλοι πάλεψαν και συνέβαλλαν ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Πάντα είναι ομαδική δουλειά! Έτυχε να είμαι στην τελευταία φάση. Μαζί με τα παιδιά κέρδισα κι εγώ".

Ηταν ένα παιχνίδι με ένταση και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ανοίξει την διαφορά. Πού οφείλεται αυτό;

"Πάνω απ’όλα και οι δύο ομάδες είχαν πάρα πολύ καλές αμυντικές λειτουργίες. Ήταν πολύ χαμηλό το σκορ. Κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες, από ένα ριμπάουντ, από ένα σουτ από το οτιδήποτε. Στην λήξη του αγώνα το δεχτήκαμε καλάθι εμείς και πήγαμε στην παράταση. Στην παράταση όμως το βάλαμε εμείς και φτάσαμε στην νίκη. Έτσι είναι το μπάσκετ".

Η συνέχεια ποια είναι για το Ψυχικό;

"Η συνέχεια είναι την ερχόμενη Κυριακή με μόνο στόχο την νίκη επί του Έσπερου. Στόχους ποτέ δεν βάζουμε. Όπου φτάσουμε θα είμαστε ικανοποιημένοι".

Η άνοδος δεν βρίσκεται στους στόχους σας;

"Δεν μπορούμε να πούμε μεγάλα λόγια. Ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε καθαρά για άνοδο. Αγώνα με τον αγώνα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στον όμιλο και έτσι δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Μέχρι στιγμής πάμε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και ελπίζω πως αν έχουμε αξιόλογη συνέχεια μέχρι τέλους και η άνοδος θα είναι εφικτός στόχος. Για αυτό όμως χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα