Στοίχημα | Ταμείο με τις τούρκικες

Άνκαρα και Μπάνβιτ υποδέχονται τη Μπουντούτσνοστ και την Ούνικς Καζάν αντίστοιχα, με τους άσους να συνθέτουν μια καλή δυάδα για ποντάρισμα.

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ, η Άνκαρα υποδέχεται τη Μπουντούτσνοστ. Η επιλογή μας θα είναι αν στηρίξουμε τους Τούρκους σε ένα ματς που ο νικητής μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, σε αντίθεση με τον ηττημένο που λέει αντίο στη διοργάνωση. Η Άνκαρα έχει καλό υλικό (Τάκερ, Γκολούμποβιτς, Ράσιτς), η Μπουντούτσνοστ χάνει πολύ από τη δυναμική της μακριά από το Μαυροβούνιο και ο άσος στο 1.60

κρίνεται δίκαιος.

Σε ίδια τιμή συναντάμε και την απλή νίκη της Μπάνβιτ στην αναμλετρηση κόντρα στην Ούνικς Καζάν. Η ομάδα των Καϊμακόγλου, Ζήση και Βουγιούκα, μαζί με την Καντού είναι οι μοναδικές που έχουν κάνει το 6-0 και πλέον είναι πιο χαλαρή. Αντίθετα, η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη καίγεται για τη νίκη (ρεκόρ 3-3) και θεωρούμε πως έχει το υλικό και την έδρα να κάνει τον άσο. Εξάλλου, οι Τούρκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και πρόσφατα έχουν πάρει νίκες κόντρα σε αντιπάλους όπως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και η Γαλατάσαραϊ.

Άνκαρα - Μπουντούτσνοστ 1 (1.60)
Μπάνβιτ - Ούνικς Καζάν 1 (1.60)

Περισσότερες εκτιμήσεις στο betplayergr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα