Στοίχημα | Στο διπλό της Μπουντιβέλνικ

Η δεύτερη φάση του Eurocup κάνει σήμερα (8/1) τζάμπολ και υπάρχουν σημεία τα οποία μπορούν να μας... οδηγήσουν στο ταμείο. Το ματς που ξεχωρίζει είναι εκείνο της Μπάνβιτ με τη Μπουντιβέλνικ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται στην έδρα της την Μπουντιβέλνικ. Οι Τούρκοι εντυπωσιάζουν στο πρωτάθλημα, παίρνοντας σπουδαίες νίκες κόντρα σε ομάδες όπως η Εφές και η Φενέρ, ωστόσο στην Ευρώπη έχουν βγάλει προβλήματα. Ίσως να φταίει η κούραση, αλλά είναι γεγονός πως ακόμα η Μπάνβιτ δεν έχει πραγματοποιήσει

πιστικές εμφανίσεις στη διοργάνωση. Σίγουρα είναι το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης, ωστόσο οι Ουκρανοί είναι καλή ομάδα και έρχονται από την Ευρωλίγκα. Στο ρόστερ τους υπάρχουν σημαντικοί παίκτες όπως ο πρώην NBAer ΝτεΚουαν Κουκ, οι έμπειροι Μίναρντ και Σάμερς ή ακόμα και ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς που φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μπουντιβέλνικ εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικής της, η Μπάνβιτ είναι το φαβορί αλλά το +9.5 είναι λάθος, καθώς περιμένουμε παιχνίδι χωρίς μεγάλες διαφορές, αφού οι Ουκρανοί είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμα και το θετικό αποτέλεσμα. Διπλό.

Μπάνβιτ - Μπουντιβέλνικ (+9.5) 2 (1.90)

Περισσότερες εκτιμήσεις στο betplayergr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα