Στοίχημα | Έδρα, κίνητρο και... 1.85

Εντελώς διαφορετική, προς το καλύτερο, είναι η εικόνα που παρουσιάζει στην έδρα της η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν που έχει το κίνητρο και την ικανότητα να πληρώσει τον άσο και το 1.85 κόντρα στη Σουηδία.

Οι γηπεδούχοι μπορεί για την ώρα να έχουν χάσει με κάτω τα χέρια εκτός έδρας στη Σουηδία και την Βουλγαρία, ωστόσο στο γήπεδο τους «μεταμορφώνονται» προς το καλύτερο. Ο λόγος είναι ότι διαθέτει παίκτες με ταλέντο, αλλά χωρίς πολύ εμπειρία για να διαχειριστούν τα εκτός έδρας ματς. Στο γήπεδό τους όμως παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα και το έδειξαν με την Βουλγαρία (88-73).

Με νίκη σήμερα

είναι ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα την εμπιστευτούμε. Οι Σουηδοί μακριά από την Σκανδιναβία χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους, έτσι και αλλιώς όμως το Αζερμπαϊτζάν έχει αρκετά όπλα να πάρει τη νίκη. Στα γκαρντ δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τους Σουηδούς, ενώ για τον Γερέμπκο υπάρχει ο εξαιρετικός Ντέιβις. Παράλληλα, ξεχωρίζει ο γίγαντας Ρίντιν (2.25 μ.) και η νίκη για τους γηπεδούχους δεν είναι μακριά, με όπλο μεταξύ άλλων και την καυτή έδρα. Το κίνητρο εξάλλου είναι μεγάλο, καθώς λογικά με νίκη φτάνουν κοντά στην τρίτη θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει πρόκριση.

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και το χάντικαπ των 2.5 πόντων στον άσο, κάτι που σημαίνει ότι και στο σουτ να κριθεί το ματς, είμαστε «καλυμμένοι».

Πρόταση
Αζερμπαϊτζάν (+2.5) - Σουηδία 1 (1.85)

Περισσότερες προτάσεις για το μπάσκετ στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα