Στοίχημα | Αδυναμίες εκτός το Αζερμπαϊτζάν

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη που θα την φέρει κοντά στην πρόκριση καλείται η Βουλγαρία και πιστεύουμε ότι θα το κάνει κόντρα στο αδύναμο μακριά από τη χώρα του Αζερμπαϊτζάν.

Βουλγαρία και Αζερμπάιτζαν είναι δύο ομάδες που μοιάζουν στο παιχνίδι τους, με την πρώτη για εμάς όμως να είναι ανώτερη ποιοτικά. Πρόκειται για μια χώρα που έχει παράδοση στο μπάσκετ και πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της.

Εκτός έδρας έχασε εύκολα σε Σουηδία και Αζερμπαϊτζάν, αυτό όμως δεν μας έκανε εντύπωση, καθώς είναι ομάδα καθαρά έδρας. Όπως ομάδα

έδρας είναι και η αντίπαλος της (πράγμα που φάνηκε στο ματς και με την Σουηδία) και περιμένουμε σήμερα στη Σόφια τους γηπεδούχους να κάνουν κουμάντο.

Ποιοτικά και αγωνιστικά η Βουλγαρία είναι ανώτερη από το Αζερμπαϊτζάν, σουτάρει με καλά ποσοστά και έχει την έδρα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της αντιπάλου της μακριά από την χώρα της. Μιλάμε για ματς πρόκρισης (με νίκη θα είναι στο κόλπο τουλάχιστον μια εκ των 4 καλύτερων τρίτων) και ο άσος έχει προβάδισμα.

Βουλγαρία - Αζερμπαϊτζάν (+6.5) 1 (1.85)

Περισσότερες προτάσεις από ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα