Στοίχημα | H σειρά της Βαλένθια

Τζάμπολ σήμερα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ωστόσο έχουμε παιχνίδια και για το Γιούροκαπ. Από εκεί λοιπόν θα έρθει το πιο δυνατό μας σημείο. Πρόκειται για το διπλό της Βαλένθια στην έδρα της Μπουντούτσνοστ.

Οι Μαυροβούνιοι δεν έχουν υλικό για να είναι στην «8άδα» του Γιούροκαπ, είναι σίγουρα η πιο αδύναμη ομάδα της συγκεκριμένης φάσης και οι Ισπανοί έχουν την ευκαιρία να προκριθούν . ξεκούραστα στο Φάιναλ 4. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που δεν κάνει σκορ καθώς δεν υπάρχουν ξένοι στο ρόστερ και οι υπόλοιποι είναι παίκτες μετρίου επιπέδου. Η Βαλένθια

από την άλλη είναι ομάδα με πολύ ποιότητα, αφού μιλάμε για παίκτες όπως ο Κάνερ-Μέντλεϊ, ο Κλαβέρ, ο Ντε Κολό και ο Νιούλεϊ, ενώ και ο Περάσοβιτς είναι ένας ιδιαίτερα καλός τεχνικός. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να παίξουν άμυνα που θα δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους (που είπαμε ότι κολλάνε στην επίθεση) και να κλέψουν μπάλες που θα τους οδηγήσουν εύκολα στη νίκη. Η διαφορά ποιοτικά είναι αρκετά και η Βαλένθια θα κάνει το 1-0, αφού για τη Μπουντούτσνοστ η συμμετοχή της στα προημιτελικά είναι πάνω και από το ταβάνι της.


Πρόταση
Μπουντούτσνοστ (+4.5) - Βαλένθια 2 (1.90)

Περισσότερες μπασκετικές προτάσεις αλλά και ποδοσφαιρικές εκτιμήσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα