Σίμτσακ: "Να είμαστε σοβαροί"

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη στο τεχνικό επιτελείο της Καβάλας, Θωμάς Νίκου, τόνισε πως οι "Αργοναύτες" πρέπει να διατηρήσουν το καλό πρόσωπο που παρουσίασαν στα τελευταία ματς και να δείξουν συγκέντρωση για 40 λεπτά κόντρα στο σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη.

"Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα, παρά τις αποχωρήσεις και τις καινούργιες προσθήκες, έχει ισορροπία και γενικότερα είναι ομάδα του προπονητή, με κατευθύνσεις στο παιχνίδι, με πολλά post up και πολύ καλό διάβασμα στο

«5 εναντίον 5». Αναπλήρωσε το κενό με νέους παίκτες, όπως ο Μίτροβιτς που παίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού, ο Γιόβοβιτς και που είναι καλός στα τρίποντα, όσο και με πρόσωπο στο καλάθι, ή ο Γιαννόπουλος που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε μία συνέπεια στις καλές εμφανίσεις, αν και αυτή η βδομάδα πέρασε με μικροτραυματισμούς και ιώσεις, όμως στο γήπεδο μας και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, έχουμε αποδείξει πως ήμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά στο παιχνίδι μας και υπομονή, έτσι ώστε να έχει σημασία η νίκη μας στην Κρήτη".

Ο άσος της Καβάλας, Βασίλης Σίμτσακ, υπογράμμισε με τη σειρά του: "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με μία ομάδα που είναι ανταγωνιστική σε κάθε αγώνα. Δε ξέρουμε πόσο μπορούν να αλλάξουν το στυλ του παιχνιδιού τους οι δύο προσθήκες των ξένων. Εμείς πρέπει να ήμαστε σοβαροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας να νικήσουμε, ώστε να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του ΑΓΟΡ".

Keywords
Τυχαία Θέματα