ΣΙΕΝΑ | Πέρασαν τα δύσκολα για Ίρβινγκ...

Έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στην αγωνιστική δράση είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος μετά από δέκα πολύ δύσκολες και ψυχοφθόρες εβδομάδες ξεκίνησε προπονήσεις με τους Καβαλίερς!

Ο 22χρονος άσος αναγκάστηκε να μείνει εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα, πληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη... χαζομάρα που έκανε το καλοκαίρι. Έπαιρνε κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας του Κλίβελαντ και θα αγωνιζόταν μαζί της στο Summer

League του Λας Βέγκας, ωστόσο σε μια στιγμή απερισκεψίας χτύπησε με δύναμη το χέρι του στην μπασκέτα, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα.

Ο ρούκι της περσινής σεζόν υποβλήθηκε σε επέμβαση, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, χωρίς να μπορεί να κάνει καμία δουλειά με το καλό του δεξί χέρι, ωστόσο μετά από όλα αυτά ετοιμάζεται για το μεγάλο come back, έχοντας βελτιώσει μάλιστα και την αριστερή του ντρίμπλα!

"Δεν μπορούσα να δέσω τα παπούτσια μου, δεν μπορούσα να βάλω την ζώνη μου, υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω. Ούτε να μαγειρέψω, ούτε να ανοίξω το μπουκάλι με τον χυμό, ούτε τίποτα..." σχολίασε ο σταρ των Καβς και συνέχισε λέγοντας ότι: "Είχα συνεχώς μαζί μου τον πατέρα μου, αλλά και τον καλύτερό μου φίλο για να με βοηθούν, διότι εγώ ένιωθα ανίκανος να κάνω το παραμικρό".

Keywords
Τυχαία Θέματα