ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | «Δημιουργούνται εντυπώσεις πως κάποιοι είναι μονίμως αδικημένοι»

Μάνος Παπαδόπουλος και Σταύρος Ελληνιάδης... έκλεψαν την παράσταση στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών για την 16η αγωνιστική της Α1.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη για το συγκεκριμένο ματς: «Πώς σας φάνηκε η διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού

με τον Ηλυσιακό;».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ απάντησε πως ήταν κακή και ο Μάνος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ό,τι έγιναν όργια».

Ο Συμεωνίδης ρώτησε γιατί ασχολείται η πλευρά του Παναθηναϊκού αφού δεν είναι δικό της θέμα και ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε: «Είναι δικό μας θέμα γιατί διεκδικούμε την πρώτη θέση και υπάρχουν και άλλες ομάδες που την διεκδικούν. Δεν θα το συνεχίσω όμως, καθώς οι κύριοι στους οποίους αναφέρομαι απουσιάζουν, αλλά τα λέμε επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις πως κάποιοι είναι μονίμως αδικημένοι».

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, μετά το τέλος της κλήρωσης, συμπλήρωσε πως: «Ο Πανιώνιος θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί καθώς μαζί με τον Ολυμπιακό διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση».

Από την μεριά του, ο Σταύρος Ελληνιάδης διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία στην ήττα του Ικάρου Χαλκίδας στην Πάτρα από τον Απόλλωνα. Ο μάνατζερ της ομάδας της Χαλκίδας αναφέρθηκε και σε προηγούμενα παιχνίδια, καθώς θεωρεί πως υπάρχει συνεχής αδικία κατά του Ικαρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα