ΣΕΠΚ | "Ηταν χαρά μου..."

Οσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Αγίου Αμαρουσίου για το Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2013» έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ομιλίες του Αμερικανού, Βανς Ουόλμπεργκ.



Ο ασίσταντ κόουτς των Ντένβερ Νάγκετς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις εντυπώσεις του αλλά και για τα πράγματα που τον εξέπληξαν ευχάριστα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το επίπεδο του Σεμιναρίου: «Το επίπεδο του Σεμιναρίου είναι πολύ υψηλό. Είναι χαρά μου να βλέπω και να παρακολουθώ όσα έχουν να πουν αναγνωρισμένοι προπονητές από

την Ευρώπη».

Για τις εντυπώσεις του από το Διεθνές Σεμινάριο: «Τα τελευταία επτά χρόνια έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ανά τον κόσμο. Έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη, το Κατάρ, το Πουέρτο Ρίκο και γενικά έχω αρκετή εμπειρία από Σεμινάρια. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι η προσέλευση είναι μεγάλη και όλοι οι προπονητές - ομιλητές μένουν στο γήπεδο και μετά την ομιλία τους για να παρακολουθήσουν τους επομένους».

Για τις ομιλίες που ανέπτυξε: «Η ομιλία μου είχε να κάνει με ασκήσεις για τη "dribble drive motion" και πιστεύω ότι είχε ενδιαφέρον, καθώς φάνηκε ότι οι παρευρισκόμενοι ενδιαφέρθηκαν αρκετά για αυτά που άκουσαν.

Για τους Έλληνες προπονητές: «Ήταν πολύ χρήσιμα όσα άκουσα από τους Έλληνες προπονητές, αλλά αυτόν που γνωρίζω καλύτερα είναι ο Κώστας Κούφος. Έκανε μια εκπληκτική χρόνια φέτος με εμάς στους Ναγκετς, αλλά έφυγε. Σίγουρα πάντως θα του τηλεφωνήσω μόλις γυρίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Keywords
Τυχαία Θέματα