ΣΕΠΚ | "Ευχάριστη νότα αισιοδοξίας"

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου έκανε την έκπληξη της 16ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, καθώς επικράτησε του Αθηναϊκού με 66-64.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μπραχαμίου, Αλέξανδρος Παππάς, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη σημαντική νίκη της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί την αισιοδοξία του για τα όσα θετικά βλέπει να γίνονται στο γυναικείο μπάσκετ.

Για την σπουδαία νίκη επί του Αθηναϊκού:

"Γνωρίζοντας την ιστορία και την αξία του Αθηναϊκού ως ομάδα αυτή η νίκη μας κάνει πιο δυνατούς

και μας βοηθάει να βλέπουμε με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού να μας βοηθήσει στο να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο επίμονοι και πιο αποφασιστικοί για το επόμενο διάστημα του πρωταθλήματος".

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τους στόχους που έχουν τεθεί:

"Οι συνεργάτες μου κι εγώ δουλεύουμε καθημερινά προκειμένου να βγάζει η ομάδα την καλύτερη δυνατή εικόνα. Πάντα βασικός μας γνώμονας είναι η βελτίωση της ομάδας μέσα από την καθημερινή και σκληρή δουλειά. Όσον αφορά το στόχο που έχουμε θέσει αυτός είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το να παραμείνουμε στην Α1".

Για το ρόστερ του Κρόνου που συνδυάζει έμπειρες και νεαρές αθλήτριες:

"Η ομάδα απαρτίζεται από επτά έμπειρα κορίτσια, τέσσερις νεανίδες και τρεις κορασίδες. Καθημερινός στόχος είναι να μεταφέρουμε τη συγκέντρωση και την σοβαρότητα των πιο έμπειρων παικτριών στις νεότερες κι αυτές με τη σειρά τους να μεταφέρουν τη δίψα και την όρεξη για διάκριση. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία γερή βάση που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος".

Για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών:

"Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος το κάνει να είναι από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ούτε ποιες ομάδες θα καταφέρουν να κερδίσουν την παραμονή τους. Η έλλειψη της δεύτερης ξένης βοήθησε ώστε οι ομάδες να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχες παίκτριες που κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες. Αυτό προσφέρει μία ευχάριστη νότα αισιοδοξίας για το μέλλον των ίδιων αλλά και των ομάδων τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα