Σάρας: "Ο κόσμος θα έρθει και στο ΟΑΚΑ..."

Ο Λιθουανός γκαρντ βρέθηκε κοντά στους φίλους του "τριφυλλιού" στο Public του The Mall Athens, καλεσμένος των XPERIA smartphones, όπου υπέγραψε αυτόγραφα, και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της ομάδας.

Ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει αυτή την περίπου μία ώρα συνύπαρξης με τους φιλάθλους

των πρωταθλητών Ευρώπης και το δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης, χωρίς να ξεχάσει και τους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν για τους "πράσινους":

"Σήμερα ήταν μια πολύ όμορφη μέρα και ευχαριστώ τους ανθρώπους που το διοργάνωσαν. Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις από κοντά, να συναντάς τον κόσμο και να περνάς λίγο ώρα με φίλους της ομάδας, οι οποίοι στέκονται δίπλα της. Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Κωσταντινούπολη και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο κόουτς μας έδωσε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε την εβδομάδα που έρχεται, γιατί είναι καθοριστική, όπως όλες το Φεβρουάριο. Ουσιαστικά παίζονται οι πιθανότητές μας να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα. Χάνοντας από την Ούνιξ Καζάν, φέραμε τον εαυτό μας σε μια δύσκολη θέση και τώρα πρέπει να τον βγάλουμε από αυτήν. Στην Τουρκία έγινε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό για την κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα της έδρας. Το γνωρίζουμε καλά… Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας. Ο κόσμος ήρθε σήμερα εδώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και στο ΟΑΚΑ. Πάντα έρχεται και μας υποστηρίζει όποτε είναι δυνατόν. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να έρχονται πολλές φορές και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι στα καθοριστικά παιχνίδια το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο. Το περιμένουμε, αναγνωρίζοντας πόσο μεγάλο πλεονέκτημα έχουμε όταν παίζουμε εντός έδρας με τους φίλους του Παναθηναϊκού στο πλευρό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα