ΡΩΣΙΑ | Καϊμακόγλου: "Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι στον Ζοτς"

Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος παράλληλα μίλησε για τους στόχους της νέας του ομάδας, Ούνιξ Καζάν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την κατάκτηση των στόχων τους.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Ούνιξ Καζάν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6" για τις εντυπώσεις του από την ρωσική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και την Εθνική

ομάδα.

Αναλυτικα τα όσα δήλωσε:
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το Καζάν

"Περίμενα τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα από όλα αυτά που είχα ακούσει, αλλά νομίζω ότι έχω προσαρμοστεί και εγώ και ο Ίαν (Βουγιούκας) πολύ πιο εύκολα. Μας έχουν βοηθήσει πολύ οι άνθρωποι της ομάδας. Φυσικά και πρόκειται για πολύ διαφορετική πόλη σε σχέση με την Αθήνα. Ωστόσο, αυτά που χρειάζεται να έχει ένας επαγγελματίας αθλητής υπάρχουν εδώ οπότε μέχρι τώρα, που δεν έχουν ξεκινήσει και τα πολλά χιόνια, είναι όλα πολύ καλά".
Για τον αν βοηθά το γεγονός ότι στο Καζάν βρίσκεται και ο Ίαν Βουγιούκας

"Φυσικά και βοηθά και τους δυο μας. Είμαστε πολύ τυχεροί που τελικά συνεχίσαμε μαζί. Βοηθά ο ένας τον άλλον. Εξάλλου είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον να πεις τα προβλήματά σου, τις σκέψεις σου, να μιλήσεις τη γλώσσα σου. Μπορεί να έχουμε κάνει νέες φιλίες, αλλά εννοείται ότι μεταξύ μας υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και για τους δύο".
Για τους στόχους της νέας του ομάδας, της Ούνιξ Καζάν

"Πρώτος και πιο σημαντικός για εμάς είναι τα προκριματικά της Euroleague, από όπου θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το εισιτήριο για την φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν κινήσεις να φέρουν και μεγάλα ονόματα και πολύ καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα μένει αυτό που κάνουμε εμείς από πολύ νωρίς φέτος, από τις αρχές Αυγούστου οπότε και ξεκινήσαμε προετοιμασία, να βγει στο παρκέ. Να είμαστε έτοιμοι στις 25 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, υπάρχουν και άλλες πολύ καλές ομάδες που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά. Το θέμα είναι ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη φυσική κατάσταση και ποιος θα έχει δεθεί πιο πολύ σαν ομάδα. Είναι ένα δύσκολο σύστημα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια, όμως νομίζω ότι θα υπάρχει μεγάλο κίνητρο από όλους".
Για το ενδεχόμενο, αν προκριθεί η Ούνιξ, να τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους

"Αυτό δεν βρίσκεται ακόμα στο μυαλό μου. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στον πρώτο στόχο της ομάδας, την πρόκριση. Γνωρίζω ότι η ομάδα που θα προκριθεί θα πάει στον όμιλο του Παναθηναϊκού. Αν συμβεί θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Θέλω να γυρίσω και στην Αθήνα, αλλά και στο γήπεδο που έπαιξα τα δύο τελευταία χρόνια και δέθηκα και με τους φιλάθλους και με τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, προέχουν τα προκριματικά…".
Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

"Δεν έχω και πολλά λόγια να πω για αυτόν. Ο καθένας μπο

Keywords
Τυχαία Θέματα